Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  45,80 zł , zmiana od tamtej pory: -9,96%

Re: MERCATOR godny uwagi

pg masz rację biłem się z myślami czy wstawić sl czy sprzedać,ale jak dziś poczytałem o Chinach.Cholera jasna kasować na wszystkich papierach co się da i nie igrać z losem,ewentualnie stop nie za daleko.
Już nie mam żadnych wątpliwości że te "cherezie" które pisałem się sprawdzą.
Teraz jak zacznie się walić to dwa razy mocniej i WSZYSTKO.
Kiedy nie wiem.Odstawiam do dwóch miesięcy jak zobaczą że kasa się kończy,a wirus nie odpuszcza.
Zbytnio bym nie liczył na luzowanie obostrzeń bo ludzie i tak nie będą wychodzić jak nie będą musieli.
Luzowanie tylko zwiększy ilość chorych.
Przykre ale albo ŻYCIE albo "DOBROBYT"
ps.
Kto jak przechodzi chorobę zależy również od genów danej osoby.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TEXT -1,10% 41,24 2026-06-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.