• TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~MIS [37.47.38.*]
    Witam
    Troche tam sie napisalem, 100% ponad juz jest kto wszedl i nie spekal.
    Wklejam nizej cos co pisalem dawno
    Dnia 2020-04-03 o godz. 13:56 ~MIS napisał(a):
    > Witam
    > Wklejam potwierdzenie, kto zaladowal 100% w kieszeni
    >
    > Dnia 2020-04-01 o godz. 17:12 ~MIS napisał(a):
    > > Dnia 2020-03-31 o godz. 12:57 ~MIS napisał(a):
    > > > Witam
    > > > Ok ostatni post nim bedzie info. nie dac sie odleszczyc z tej spolki, kolejne infa zw z Januarym moga zrobic tu sajgon + spekula, ktora powoli sie tu laduje.
    > >
    > >link
    >
    > teraz ilu wytrzyma do 7-10zl? :D

i zostawiam z pytaniem, witam spekule z biomaximy :D Synerga juz +25% czekamy na info teraz tam i +50%
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~MIS [37.47.38.*]
    Witam
    No nic konczymy na ten tydzien, kto odleszczony to odleszczony, rajdzik z kolejnymi infami? w/w wartosci.
    Synerga tu info bedzie rowniez takze do ugrania tez jeszcze troche jest.
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~Toro [89.231.180.*]
    Super! Synerga też zapowiada się bombowo

Pytałem w poprzednim wątku o farm51. trochę kupiłem jednak prezesi po sesji poinformowali, że sprzedali część akcji i teraz nie wiem czy zostawić w oczekiwaniu na info czy sprzedać? Czy będzie jeszcze wysoko?

• Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~MIS [37.47.9.*]
    Dnia 2020-04-05 o godz. 13:18 ~Toro napisał(a):
    > Super! Synerga też zapowiada się bombowo
    >
    > Pytałem w poprzednim wątku o farm51. trochę kupiłem jednak prezesi po sesji poinformowali, że sprzedali część akcji i teraz nie wiem czy zostawić w oczekiwaniu na info czy sprzedać? Czy będzie jeszcze wysoko?
    >

Witam
    Wywalic i grac na kolko

A tutaj? 10zl

synerga ruszy to tez wypadna oczy
    nnikt tutaj nie zbieral jak latalo 2-220 a teraz? od pon zaczynamy rajd 5-6sesji, biomaxima 2
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~Toro [89.231.180.*]
    Medcamp trzymam i nie puszczam jeśli ma tak wyglądać jak na biomaximie!

A jak potrzymam dłużej to farma będzie wysoko czy raczej wywalić i zapomnieć o farm51?

• Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~bas [79.184.201.*]
    Wystarczy prześledzić wzrosty pozostałych spółek biomedycznych i materiałowych w ostatnim czasie. Wszystko co zaczęło rosnąć, dalej rosło. Kryzys trwa.
    Witam
    10zl :D
    Witam
    kolejny bedzie biomass
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~Jack24 [62.141.245.*]
    Wd Pana na biomassie będzie rajdzik podobnie jak tu?
    Dnia 2020-04-06 o godz. 11:15 ~Jack24 napisał(a):
    > Wd Pana na biomassie będzie rajdzik podobnie jak tu?

Witam
    Czekam na 2 infa tam i calkiem mozliwe 2zl jest, duze zbieranie widze
    Witam
    odleszczaja ladnie
    WItam
    Po odleszczeniu jedziemy wyzej
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~Technicznie [89.231.178.*]
    Jaki zasięg możliwy z AT 10 pln czy mniej?
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~Yoyoyu [37.30.55.*]
    A widzieliście HEMP ? sprowadzają testy na covid, też nieźle skoczyli a jeszcze na groszowkach. Co myślicie? Ja tam dzisiaj lekko wszedłem, wszystko co z med daje radę w tych czasach
    Witam
    Tutaj jest january a on dla 100% nie wchodzi
    WItam
    cofka jeszcze moze byc do 5zl po schlodzeniu up
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~MIS [37.47.43.*]
    Witam
    Rozpoczal sie rozladunek uwazac.
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~room [194.88.244.*]
    Dnia 2020-04-06 o godz. 13:49 ~MIS napisał(a):
    > Witam
    > Rozpoczal sie rozladunek uwazac.

raczej załadunek
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~wojtas [178.235.190.*]
    Panie MIS, prosba o rzut okiem na BRAS gdzie w ostatnim tygodniu przemielilo sie 45/51 mln akcji i na moje oko przebity zostal dlugoterminowy trend spadkowy
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~Med [31.60.233.*]
    PRZED NAMI WALNE PO KTORYM DOWIEMY SIE O NOWYCH ZESPOLACH NOWYCH KONTRAKTACH I O ZWIEKSZAJACEJ SIE ILOSCI ZAMOWIEN I KONTRAKTOW NA TESTY.. 30 ZL.. MINIMUM DO MAJA..
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~Dyzio [31.0.21.*]
    Czego mydlisz ludziom taki kity
    TAKIE SA FAKTY W DOBIE WALKI O LUDZKIE ZDROWIE I ZYCIE OIENIADZ NIE ODGRYWA ROKI.. LICZY SIE EFEKT.. KTORY NA MEDCAMP MOZE BYC NAJSZYBSZY.. LICZBA ZARAZONYCH ROSNIE W DRASTYCZNYM TEMPIE NIE MA CZASU NA SPEKULACJE
    Witam
    tak uwazam ze ubrali i widac dystrybucje, teraz trzeba odczekac az mocno skorekci i wowczas mozna znow wsiadac, poprostu ostrzegam kto chce to moze ladowac

obecnie jeszcze kolko jrholding walnac moze up

bras w mojej ocenie ktos wyszedl radze uwazac
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~zen [195.242.64.*]
    tu musi zlecieć co najmniej do 5 by ruszyło
    NOWA INFA POSZLY W SWIAT UMOWY MIEDZYNARODOWE PRZED NAMI.. ZA CHWILE ZAWIESZENIE KTO NIE ZDAZY KUPI OO 12 ZL JUTRO
    Witam
    Nikt nie mowi o tym ze tu ne bedzie 10zl-12zl. Juz dzis miedzy i przy 7zl bylo widac przewalanie z wora do wora zeby utrzymac poziom i nagonic na zakup, w momencie kiedy stawialy sie pakiety byly zrzuty, nikt tego nie widzial? zbieranie to bylo pare dni temu (sam pisalem przy 186-220 i przy 2.5-2.70), obecnie bedziemy miec szybki znow zjazd. Infa infami na jrholding te z 13zl zeszlo na 7zl choc wielu tam pisalo ze bedzie juz 30zl. Tutaj ilosc naganiaczy za duza na wzrosty wiec info o tym kto to wywala sie powinnon pojawic. Oczywiscie jak ktos chce niech kupuje. korekta do zakresu 492-540 + dystrybucja. To moja opinia.

Pragne zwrocic uwage ze infa ktore sa podawane sa juz w cenie o czym swiadczy swieczka o 14.25 i wzrost z 6.80 do 7.30 po czym nastapil nagly spad.
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~Tomani [91.145.154.*]
    Załóżmy, że masz rację. Jutro otwarcie z luką w dół?
    Dnia 2020-04-06 o godz. 19:02 ~Tomani napisał(a):
    > Załóżmy, że masz rację. Jutro otwarcie z luką w dół?

Witam
    Tak, skorekci i mozna by znow isc up, na czysto z linia a tak to tu obecnie bedzie w pewnym momencie bedzie taki spad ze to tylko pogorszy zjazd bo potem ciezko bedzie wybic.
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~Boss [37.47.153.*]
    Nic nie spadnie, chyba że tobie gacie gdy uciekałeś z papieru i teraz płaczesz by odkupic. A tutaj jest dziś nazbierane by jutro szło do góry. Kto nie zdążył- trudno.
    Boss i komu gacie spadły???!!!
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~asdfrr [83.10.128.*]
    Podajesz JRH jako przykład, że z 13 spadło na 7, a wieszczyli 30. Tylko, że spadło w momencie jak 3/4 giełdy spadało bez różnicy czy to bank, gaming czy zdrowie. Tutaj jest spółka, która inwestuje w tematy związane z koronawirusem i to już po sytuacji gdzie wszystko spadało, więc analogia nie trafiona. Dzisiaj spadało po około 8 mln zł obrotu, zaczęło rosnąć od około 10 mln, na koniec mieliśmy prawie 20 mln, czy ulica ma aż tyle kasy aby robić dzienny obrót rzędu 15 mln? Ciężko mi w to uwierzyć, tak więc to jest takie wróżenie z fusów: albo spadnie, albo wzrośnie, albo nie zmieni swojej ceny
    Witam
    No zobaczymy czy to takie wrozenie obrotem nie ma co sie dziwic, wystarczy spojrzec z boku jaki kapital lata i spekulacyjnie robi upy a potem zjazdy, zreszta kto obserwowal zachowanie + zlecenia miedzy 6.50-7zl ten widzial co bylo. To ze spolka inwestuje w to co teraz modne jest ok, przeciez nie napisalem ze to nie pojdzie up, nim to sie stanie, choc nie naganiam to np zobaczysz jaki zjazd bedzie jak pojawi sie info o kontenerach i testach na biomass, zeby nie bylo ja mam wszystkie spolki ze stajni jrh na dluzej + inne ale widze nie tak jakbym chcial bo dla mnie tu leciec na 300zl moze ale tez wiem, ze tutaj im wiecej naganiaczy tym gorzej. Oznacza to spekule ktora weszla po 2.5-3.5 w momencie ruchu up w pt a dzis wychodzila. MOim zdaniem od linii 7.5zl technicznie rozpoczela sie korekta, powtorze im szybciej nastapi tym lzej i szybciej pozniej bedzie rosnac. Medyczne sa zastepnikiem dla reszty a tera reszta idzie up wiec ludzie tam gdzie mozna np na gamingu bedze mozna zgarnac wiecej % to sie przesiada i przesiedli na czas korekty.
    Tak jak pisalem o ruchu z 2zl do rajdu tak teraz pissze z 7.5zl korekta. Wystarczy przesledzic jakie pakiety podbijaly i ich wielkosc by utrzymac a jakie wyrzucane.
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~asdfrr [83.10.128.*]
    Dzięki za odpowiedź. Oczywiście może być tak jak piszesz, też tego nie neguje. Chodzi mi o to, że trend trendem, kreski kreskami, a jak będzie jutro to zobaczymy jutro i tyle. Może być plus, może być minus, a może być boczniak. Dla mnie lepiej by było gdyby rosło, a jak będzie to będziemy komentować jutro. Pozdrawiam
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~Boss [37.47.153.*]
    Po raz kolejny przytoczę swoje doświadczenie z innymi walorami. Na Medcampie mamy analogie z Biomaksimy i Biomedu. W tych przykładach też co poniektórzy na forach wieścili spadki, korekty, kiepskie fayknewsy by ugrać wyprzedasz inwestorów a samemudobrać. Stara metoda cwaniaków co nie che im się śledzić trendu i by wsiedli na czyjeś plecy ichcieli ugrać dla siebie. Zasada do zapamiętania: im więcej takich fejkowców i naganiaczy na spadki tym wiadomo że jest atrakcyjnyczas by wejść w papier.
    Dnia 2020-04-06 o godz. 20:00 ~MIS napisał(a):
    > Witam
    > No zobaczymy czy to takie wrozenie obrotem nie ma co sie dziwic, wystarczy spojrzec z boku jaki kapital lata i spekulacyjnie robi upy a potem zjazdy, zreszta kto obserwowal zachowanie + zlecenia miedzy 6.50-7zl ten widzial co bylo. To ze spolka inwestuje w to co teraz modne jest ok, przeciez nie napisalem ze to nie pojdzie up, nim to sie stanie, choc nie naganiam to np zobaczysz jaki zjazd bedzie jak pojawi sie info o kontenerach i testach na biomass, zeby nie bylo ja mam wszystkie spolki ze stajni jrh na dluzej + inne ale widze nie tak jakbym chcial bo dla mnie tu leciec na 300zl moze ale tez wiem, ze tutaj im wiecej naganiaczy tym gorzej. Oznacza to spekule ktora weszla po 2.5-3.5 w momencie ruchu up w pt a dzis wychodzila. MOim zdaniem od linii 7.5zl technicznie rozpoczela sie korekta, powtorze im szybciej nastapi tym lzej i szybciej pozniej bedzie rosnac. Medyczne sa zastepnikiem dla reszty a tera reszta idzie up wiec ludzie tam gdzie mozna np na gamingu bedze mozna zgarnac wiecej % to sie przesiada i przesiedli na czas korekty.
    > Tak jak pisalem o ruchu z 2zl do rajdu tak teraz pissze z 7.5zl korekta. Wystarczy przesledzic jakie pakiety podbijaly i ich wielkosc by utrzymac a jakie wyrzucane.

link

takze trzeba uwazac
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~Przemyslav [89.64.76.*]
    MIS ty to jestes juz od dawna moim guru.... Chcialem Ci podziekowac.... Tak po prostu.... Dziekuje
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~Alexx [188.146.102.*]
    Luka na 4 zamykana jest.
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~ZEN [195.242.64.*]
    TO KOREKTA DALSZYCH SPADKÓW JESZCE ZEJDZIE
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~MIS [37.47.34.*]
    Witam
    Ostrzegalem, tutaj pograne wiec trzeba czekac az dobija i zaczna zbierac, widac ponowne zejscie pod 5zl. OK off do czasu zbierania.
    Dnia 2020-04-07 o godz. 10:58 ~MIS napisał(a):
    > Witam
    > Ostrzegalem, tutaj pograne wiec trzeba czekac az dobija i zaczna zbierac, widac ponowne zejscie pod 5zl. OK off do czasu zbierania.

Witam
    No nie sadzilem ze jeszcze dzis zajrze spowrotem, pojawily sie na 5zl pakiety zbierajace wiec .... mozna powoli rozpoczac skubanie pod wyczyszczony up
    Dnia 2020-04-07 o godz. 16:04 ~MIS napisał(a):
    > Dnia 2020-04-07 o godz. 10:58 ~MIS napisał(a):
    > > Witam
    > > Ostrzegalem, tutaj pograne wiec trzeba czekac az dobija i zaczna zbierac, widac ponowne zejscie pod 5zl. OK off do czasu zbierania.
    >
    > Witam
    > No nie sadzilem ze jeszcze dzis zajrze spowrotem, pojawily sie na 5zl pakiety zbierajace wiec .... mozna powoli rozpoczac skubanie pod wyczyszczony up

Witam
    ok kolejny poziom do sprawdzenia 8.53 do widzenia do tego czasu.
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~Zbik [5.172.234.*]
    MIS gratuluję precyzji. Wczoraj był piękny dzień, a dziś śpiewamy sobie my name is luka :)
  • Do MIS Autor: xxx_lodz [31.0.126.*]
    Dnia 2020-04-07 o godz. 16:56 ~MIS napisał(a):
    > > Witam
    > > No nie sadzilem ze jeszcze dzis zajrze spowrotem, pojawily sie na 5zl pakiety zbierajace wiec .... mozna powoli rozpoczac skubanie pod wyczyszczony up
    >
    > Witam
    > ok kolejny poziom do sprawdzenia 8.53 do widzenia do tego czasu.

Z trudem bo z trudem, ale znalazłem kilka Twoich wpisów na różnych spółkach i generalnie widzę, że Twe opinie i analizy są mocno cenione i nacechowane dużą dozą sprawdzalności.
    Ciekawi mnie zatem co sądzisz o innych tzw "spółkach koronawirusowych" - szeroko na to patrząc czyli powiedzmy Biomaxima, Hemp, Biomed, Cormay czy Lubawa. Wszystki nagle pękają w jeden dzień co oczywiście da się wytłumaczyć, ale ciekawi mnie czy masz podobne AT ich dotyczące?
  • Re: Do MIS Autor: ~Przemyslavo [89.64.76.*]
    Dokladnie.... ode mnie tez..... Jaka pan pija??
    Jeśli tu będzie 8,53 masz u mnie dobrą whiskey
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~Szok [5.184.97.*]
    Bohdan ty juz to whisky wszedzie i kazdemu rozdajesz ostatnio na jhr rodawales ale cos ci nie wyszlo gdzie sie nie oojawisz to spadki.. To jutro juz na pewno tu bedzie 3 zl.
    Dnia 2020-04-07 o godz. 17:39 xxx_lodz napisał(a):
    > Dnia 2020-04-07 o godz. 16:56 ~MIS napisał(a):
    > > > Witam
    > > > No nie sadzilem ze jeszcze dzis zajrze spowrotem, pojawily sie na 5zl pakiety zbierajace wiec .... mozna powoli rozpoczac skubanie pod wyczyszczony up
    > >
    > > Witam
    > > ok kolejny poziom do sprawdzenia 8.53 do widzenia do tego czasu.
    >
    > Z trudem bo z trudem, ale znalazłem kilka Twoich wpisów na różnych spółkach i generalnie widzę, że Twe opinie i analizy są mocno cenione i nacechowane dużą dozą sprawdzalności.
    > Ciekawi mnie zatem co sądzisz o innych tzw "spółkach koronawirusowych" - szeroko na to patrząc czyli powiedzmy Biomaxima, Hemp, Biomed, Cormay czy Lubawa. Wszystki nagle pękają w jeden dzień co oczywiście da się wytłumaczyć, ale ciekawi mnie czy masz podobne AT ich dotyczące?

Witam
    Tak, krotko widac wiele, tutaj np widac bylo spekulacje (juz przypomne w temacie swoim cz.1 przy 180-220 gdzie namawialem do zbierania bo bedzie jazda), weszli i trzymali z czyszczeniem, koncowka zas (dokladnie obecna cena + ok 5zl pojawilo sie tu wiele pakietow zbierajacych a konkretnie 37k+ 75k+72k) oczywiscie zeby byla jasnosc to jest poczatek, wg mnie ruszy nagle, pod info kolejne.

Biomed to long (tez mialem temat tam od 90gr gdzie namawialem do trzymania w longi)

co sadze? wiekszosc z nich to gra czysciutko spekulacyjne.

Jedynie pare z nich ma jakas tam wartosc bo cos tam robia, nad czyms pracuja. Akcja jednorazowa pt skup masseczek i rozeslanie to sa jednorazowe akcje.

Tutaj ta baza jest szeroka i sie powieksza.

Jak wspominalem juz dawno mowilem, ze tutaj 7-10zl bedzie i bedzie ponownie, w/w wartosc tj 8.53 to linia przy ktorej nalezy patrzec co dalej.

Przypomne i zwroce uwage, ze przy 5zl rozpoczeto skubanie dosc fajnie widoczne, nie znaczy to ze juz ruszy, ruszy nagle bo bedzie dobre info zw z diagnostyka :D (bynajmniej wg mnie ;p)

Jak pisalem tak tez i dzis na biomass bylo widoczne zbieranie pod info, ktore tez idzie.

Na spokojnie teraz pakietowe zbieranie.

ok off do czasu osiagniecia poziomu
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: xxx_lodz [31.0.126.*]
    dzięki :-) to jeszcze nie idę się powiesić ;-)
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~maku [83.7.27.*]
    ubiorę Cię koleżko i wszystko w temacie... zobaczysz 8.5 haha dobre sobie jutro 3.8
  • Re: TROSZKE AT CZ.2 Autor: ~CromwellIssak [89.64.76.*]
    Kolezko drobny, ale pana MISIA to ty szanuj.... Na Twoim miejscu sluchalbym sie osob madrzejszych i bardziej doswiadczonych..... Ja wiem ze kazdy jest najmadrzejszy i najwspanialszy, ale jesli jest czlowiek, ktory swoimi analizami popartymi ogromna wiedza i doswiadczeniem potrafi przewidziec to jak sie kursy beda zachowywac to nalezy sie grzecznie posluchac, nie wywyzszac i nie obrazac
[x]
MEDCAMP 1,61% 0,63 2025-12-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.