open nie jest już nikomu potrzebny ich kompetencje dawno przejęły prywatne firmy typu fin-home które robią obecnie z prowizji dużą kasę, akcjonariusze opena to obecnie sponsorzy zarobków nieudolnego zarządu i nieudolnej RN
ale dlaczego sponsorzy? ostatnia emisja po 1,16 zl przed resplitem czyli w cenie prawie 7zl na teraz na 20 mn zl objal czarnecki z podmiotami zaleznymi, bawia sie za swoje :)))))
Kolego ja tu podobienstwa nie widze:
Kurs gnb jest wyzszy o 13 groszy...my mamy na stare okolo 0.10 i straty sa nieporownywalne na gnb..takze gdzie tu podobiensto??
Daj spokój Blow jest fanem z Pomorza spółki albo jej pracownikiem :) jak prawdziwy kapitam zostanie na statku do końca, nie widząc że ten rodzaj biznedu przenosi się do sieci a banki płacą już sporo niższe prowizje za sprzedaż. W 2018 średnia prowizja za hip była 2,4% w 2020 jest to 2% czyli spadek o 18%. Do tego chłopak ciągle przelicza sobie cenę na tą przed połączeniem i tłumaczy, że teraz tyle co jak wcześniej 10gr tylko wtedy to była wycena w lepszej sutuacji rynkowej bo szczyt hossy a teraz potencjał jest przynajmniej o 30% mniejszy. Byłem jedyny na tym forum, który napisał jeszcze w lutym, że kapitalizacja spółki spadnie > 8mln. Kurs jest "sztucznie" utrzymywany tak wysoko, bo już nie ma co sprzedawać
Ani nie jestdm fanem ..ani tez pracownikiem..widze co sie dzieje i nie mowie ze jest kolorowo...ale jak ktos pisze ze nie ma juz co sprzedawac...?! Przejrzyj powiadomienia za polroczny okres do tylu..bedziesz wiedzial..ze noble przewala i sprzedaje i kupuje podobne ilosci...w drodze na dół raz ze aviva sie wysypala i raz ze drobni popuszczali bo w dobie koronki ludzis pozbywaja sie tego co maja by przezyc...nie wiem jaki ma czarnecki plan ...czy zrobi wezwanie czy firme wyzeruje czy bedzie miala drugie zycie....natomiast wiem ze noble przez ostatnie miesiace przewalal akcje cisnac kurs w dół...
Na wielu spolkach tak robili pod wezwanie...
Wielu jest ta madrych ...tylko oni nie potrafia nawet sobie zadac trudu by przeanalizowac powiadomienia od noble...
Kurs spadł jeszcze przed epidemią i dobrze o tym wiesz! Jeżeli sam piszesz, że największy udziałowiec celowo zbija kurs, to chyba ktoś kto miałby kupić ten papier byłby mało rozsądny prawda? To strata gwarantowana!!!
według mnie ta spółka nie przetrwa nawet do końca pandemii , tu będzie niebawem paniczna ucieczka, co mogłem sprzedawałem nawet za marne grosiki bo koniec bliski.
Rok temu tak pisali na wszystkich bankach leszka..pisali tez o openie tak kilka lat temu..i banki i open istnieja do dzisiaj..wielu bylo takich jak ty..czas pokaże..tu wszystkie scenariusze sa mozliwe...
A narazie wyluzuj barki i dbaj o pompke..ona jest najwazniejsza..bo jak pompka siadzie..to kiepsko..