• Polemika z Oldboyem Autor: ~Dres [188.146.225.*]
    Oldie
    Prognozowales 5.5mln zysku netto
    Rozumiem ze OZE spelnilo oczekiwania.
    Jednak budowa gazociagiw juz nie
    Powodem jest to ze zlecenia ktore mialy przyniesc prognozowany zysk jeszcze trwaja. Zostaja wlasnie zamykane teraz lub do maja powiedzmy.
    To oznacza ze nowe kontrakty NIE ZOSTANA ZAMKNIETE znow w IVQ20 bo one trwaja 12-18 miechów.
    To oznacza ze jakies 85% zyskow Tesgasu ktore zostana w tym roku zaksiegowane, to sa zyski ktorych oczekiwalismy juz w 2019. To oznacza ze nie ma fizycznej moiwosci zeby zrobili zysk z tych pozostalych do zakonczenia kontraktow plus powiedzmy milion z nowych.
    Majac te wiedze, naganiasz i necisz jakimis astronomicznymi sumami. Przeciez to jest z twojej strony jawne oszustwo.

Czy az taki % swoich aktywow tutaj ulokowales po cenach wyzszych niz obecne ze czujesz sie niekomfortowo? A moze wiesz ze w obliczu recesji i braku dochodow z dzialalnosci gospodarczej bedziesz ZMUSZONY UPLYNNIC GIELDOWE AKTYWA. Po cenie jaka bedzie na rynku.

Nie wstyd ci robic wode z mozgu nowym inwestorom, ktorzy czesciowo tu w ogole sa dzieki mnie?

Ja dzialam na korzysc spolecznosci akcjonariuszy zwiekszajac krag zainteresowanych i nie oszukujac.
    Ty probujesz oszukac.
    Ewidentnie chcesz szybkiego odpalu zeby uplynnic polowe pakietu.
    Wymyslasz mi bo Cie przejrzalem.
    A mi nie zalezy na tym zeby tu byl szybki odpal. Ja tu sobie posiedze. Poznalem te spolke i wiesz to jak z babą. Lepsza taka nawet nje idealna ale juz znana niz non stop nowa k...a.
  • Re: Polemika z Oldboyem Autor: ~oldboy [94.172.189.*]
    z robakami mentalnymi się nie dyskutuje... robaki czyści się z akcji, a dobrą spółkę z robaków...

buahahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
  • Re: Polemika z Oldboyem Autor: ~Pointa [37.47.17.*]
    Słusznie Old.
  • Re: Polemika z Oldboyem Autor: ~misio [89.76.121.*]
    po prawej stronie pełno sie robi Społem nie da rady

poprostu ludzie widza ze sam kontrak malo znaczy jak nie potrafia na nim zarabiac, urobia sie po lokcie zeby bylo na waciki, niestetey
  • Re: Polemika z Oldboyem Autor: ~Dres [188.146.225.*]
    Oldie po raporcie w panice. Chyba sie powiesil powyzej 5. On ma tu moze i 200tys papiera. Rany boskie Oldie jest najwiekszym zagrozeniem dla kursu
    powoli sie skracja powolutku
    analizy, projekcje, mapki , umowy a tutaj upssssssssssssssssssssss nie bedie chlebka z tego
    a wy forumowe błazny jesteście przyjaciółmi inwestorów hahaha dobre sobie. lepiej od razu powiedzcie za ile chcecie odkupić swoje drobne pakieciki to będziemy wiedzieli kiedy zaczniecie drzec japy za wzrostami i ponownie wychwalac spółkę.

jesteście jak szlam, nikt was tu nie chce ani nie potrzebuje ale wasz odór pojawia się na każdym watku.

niech wam to inwestorzy rosnie nawet na 10-15 zł, ale nie widzicie co się dzieje???????

jak tylko cos popytu sie pojawi to od razu sypia , info to daje kop a 10 minut i wtedy społem wychodzi

podobnie tutaj i na mls

• Re: Polemika z Oldboyem Autor: ~Dre [188.146.225.*]
    Misio na MLS tez?
    Rany boskie on jest faktycznie umoczony
    Łebku tu kazdy jest zainteresowany zarobkiem. My tu siedzimy przy stoliczku z szulerem ktory postawil na to rozdanie cala gore kasy. Wcale nie wiemy czy tej kasy nie bedsie za pare tygodni potrzebowal na oplacanie rachunkow bo nie zarabia w swoich firmach.
    Takie tu mamy otoczenie rynkowe. Czy ja mam udawac ze Oldboy to jest mily pan z ktorym sobie fajnie zarobimy?
    Buhahahhahahaha no raczej nie.
    On chce nam zrzucic wagon towaru na glowe skumaj to. A ja wole sobie kupic po 3 bo taka mniej wiecej jest fundamentalna wycena tej malej firemki budowlanej.
    Oldboy to facet z klasą i kasą, nie to co ty "dresie" heh
    Tak z klasa robi w bambuko.
    Roznica polega na tym ze ja sie moge latwo obrocic a on jest z tym swoim milionem przyspawany albo powieszony na haku.
    I dlatego niezaleznie od sytuacji bedzie zawsze naganial na wzrosty. Po prostu zachwala swoj towar.
    Towar mi sie podoba ale nie za te cene. Zaczela sie recesja a w recesji kupuje sie taniej. Taniosc na GPW dopiero sie zaczyna. PPK odroczone wiec kasa nie poplynie na rynek. Ludzie traca dochody i pottzebuja spieniezac akcje. W takich warunkach nie kupujesz drogo a tu jest drogo bo male zyski i wysokie wskazniki. Oldie was oszukuje. Taki oszust gentlemen. Jak lubisz byc kiwany przez typa w bialych rekaqivzkach to sie ciesz
[x]
TESGAS -2,55% 1,91 2026-05-15 15:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.