Dnia 2020-03-20 o godz. 10:32 ~pg napisał(a): > Dnia 2020-03-20 o godz. 10:01 ~84Felek napisał(a): > > Ale ktoś ładnie zbiera! > > e tam powinno spadać bo ekspert tak powiedział i chce za 30
Hahaha.... ja też chce za 30....:) ale ta spółka jest dobra!
Cholera spazeżyłem zamiast brać za te 34....nic wg. mnie jednak zawieruchy nie koniec, a jak będzie zobaczymy.
zawieruchy to początek ok masz rację ,ale widać że druga noga chabota rośnie w siłe na tym właśnie trudnym rynku więc jak pisałem im gorzej z korona ty lepiej dla lvc , takie zbieranie nie odbywa się w ciemno , na bananowej nie ma przypadków
Okay, zgadzałem się przed cv i teraz z Tobą, dwa produkty itp itd....
Jedyną obawę jaką mam(albo raczej pod co czekam) to fakt, że jednak klienci LVC ucierpią. Czy mam rozumieć, że włączenie drukarek pieniądza to zaleje( chyba tak) plus zapewne mocny dolar....stąd to co się tutaj wyrabia:)
Trudno czekam teraz już najwyżej za te 50,3 wezmę, mniej zarobię:) życie, ale pewnie i tak narzekać nie będę. Choć uważam, że jeszcze fala spadków będzie, ale leszczem jestem i to wróże z fusów...
Ale papier mocny....:)trzeba mu przyznać pokład opuściłem, ale forum nie:)
touche! na wszystkie ruchy trzeba patrzec przez pryzmat 3 witches.... tu jednak nie ma funduszy co nie wypacza ruchow . Patrzac na zmiennosc kursu to jedynie realizacja zyskow na dziennym i powrot. Czekam na informacje o lacznej dywidendzie - 60 gr zaliczki juz mamy w cenie. Jesli do 14 przebije 45 zl koniec moze abyc arcyciekawy
touche! na wszystkie ruchy trzeba patrzec przez pryzmat 3 witches.... tu jednak nie ma funduszy co nie wypacza ruchow . Patrzac na zmiennosc kursu to jedynie realizacja zyskow na dziennym i powrot. Czekam na informacje o lacznej dywidendzie - 60 gr zaliczki juz mamy w cenie. Jesli do 14 przebije 45 zl koniec moze abyc arcyciekawy