• Dlaczego nikt nie wywala Autor: ~Ktos [83.7.103.*]
    Po ostatnich spadkach na giełdach ciesze sie ze mam akcje Opena a myslalem ze nigdy tego nie powiem. U nas nikt nie wywala mam przygotowaną kase juz liczylem na jakies 50 groszy. A jezeli w czasie kryzysu to nie spada to znaczy ze za jakis czas jest szansa ze pojdzie. Ludzie przez braki płatności ruszą masowo po pożyczki i kredyty :) oczywiscie na to trzeba czasu.....
  • Re: Dlaczego nikt nie wywala Autor: ~Blow [188.146.183.*]
    Zobacz taurona...trakcje..rafako..nie mowiac o geotransie ...tu nie ma wywalajacych..papier byl na sile duszony malymi kwotami...to bylo widac od dawna..nikt oprocz tych wymianek nie wywalal..leszek moze byc wielkim wygranym jak sprzeda na ua..w dobie koronowirusa..
  • Re: Dlaczego nikt nie wywala Autor: ~Gracz [37.47.51.*]
    Masz małe pojęcie o tej spółce. Tu nie ma etatów wszyscy pracują na prowizjach, po 2-3 miesiącach bez kasy tylko nieudacznicy co nie potrafią nic innego zostaną. Banki mają ograniczoną akcje kredytową, bo w okresie epidemi są wyłączenia z ubezpieczeń, w związku z tym nie ma jak zabezpieczać kredytów. W czasach trudnych wiara jest kluczową więc dobre to, że kolega jest mocnej wiary.
  • Re: Dlaczego nikt nie wywala Autor: ~Blow [188.146.182.*]
    ....i pewno jak to ujales ci nieudacznicy sprzedali kredyty w 2019 roku za prawie 11 miliardów..
    Musza zrobic reorganizacje i ciac koszty operacyjne..bo tu leżą...akcje sa na nominale teraz...cos kolo 13 groszy...po staremu, zobaczymy jakie pieniadze przeznaczy p.Czarnecki p sprzedazy na ua...i mysle ze pozniej przyjdzie czas na bialorus...byc moze zrobi wezwanie i sciagnie czesc swojego biznesu z gieldy...ale to tylko gdybanie..tak jak kolega zauwazyl...przy tym co sie dzieje..nikt wiekszych ilosci nie wyrzucal...takze tyle o ile animator przezuci pare akcji raz w lewo raz w prawo...inne spolki dostaly mocno po zaworach...np.tauron....trakcja i inne..tylko ze tam schodzili na milionowych obrotach a u nas cisza...
  • Re: Dlaczego nikt nie wywala Autor: ~holus [89.229.212.*]
    szkoda tylko że spółka nie zarabia, kto i po co miałby jeszcze to wywalać skoro c/wk to aż 0,05 a kapitalizacja rekina 10 mln zł
  • Re: Dlaczego nikt nie wywala Autor: ~Blow [188.146.182.*]
    Pamietaj ..ze jak.trup to wywala sie do kosci..do grosza..takie sa zasady na gieldzie...a nie przezuca z lewa do prawej..kurs osiadl na mieliznie...i od lecha zalezy co dalej bedzie....
    Blow w tym przypadku sztuczne podtrzymywanie kursu "trupa" jest istotne dla wyniku GNB oni w księgach wyceniają sobie te akcje jeszcze na 142mln :) a kapitalizacja obecnie 10 mln, nie mam pojęcia jakim cudem KNF jeszcze nie nakazała aktualizacji tej pozycji ale jak OF by padło to nie ma opcji musieliby odpisać, a to pogłębiłoby i tak słabe wskaźniki banku
  • Re: Dlaczego nikt nie wywala Autor: ~Blow [188.146.184.*]
    To jest wszystko powiazane z sobą...idzie lancuszkiem..a upadek opena bilo by w cala ferajne od leszka..nie wiem jaki on ma pomysl na opena...Tomicka też juz sie nie udziela w wywiadach...entuzjazm u niej opadl znaczaco...szkoda zamiast dzialac dużo mówiła i na tym sie skonczylo...jestem ciekawy co ona teraz by powiedziala..pownien Lechu ja zmienic ..wedlug mnie nie sprawdzila sie...
    Fajnie, że się cieszysz ją nie mogę od miesiąca zamknąć pozycji na tym walorze, wystaw zlecenie kupna to podrzucę, bo niestety co wystawie pakiet to cena w dół, już mnie to irytuje.
  • Re: Dlaczego nikt nie wywala Autor: ~Anonim [31.0.70.*]
    Zeby leszek z tomica nie zaxhorowali na koronowusa bo to by byla tragedia dla opena
[x]
OPENFIN 0,00% 0,05 2023-02-02 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.