1. co się stało z akcjami? 2. Czy teraz przybierają formę papieru? i spółka przyśle wiadomość o ich odebraniu? 3. A jeśli one po prostu znikają to czy strata na akcjach jest odnotowana? Powiedzmy kupno 3000 po 1zł akcje znikają to tak jakby 0zł mieć, Jak można sprawdzić czy 3000 straty mi zaksięgowano?
Trzeba było działać z akcjami jak był na to czas, teraz to sobie możecie... a kto nie wie co i jak to niech się nie bawi ostrym nożem. Dla was do zabawy to jest piaskownica i tylko pod nadzorem dorosłego!
ale jakiego jadu co ty gadasz człowieku, w krótkich żołnierskich słowach chciałem cię poinformować, że pieniądze ci przepadły bezpowrotnie ponieważ wziąłeś się za coś na czym się nie znasz
obracam na giełdzie ze 25 lat i tez pierwszy raz dotkneła mnie taka sytuacja. i tez chciałbym wiedziec czy robi strate czy tez nie, bo sie nie sprzedało papieru. tym bardziej ze sie zbliza koniec roku.
Przyłączam się i ponawiam pytania sprzed miesiąca. Może ktos jest kompetentny kto powie co i jak zrobic dzięki
1. co się stało z akcjami? 2. Czy teraz przybierają formę papieru? i spółka przyśle wiadomość o ich odebraniu? 3. A jeśli one po prostu znikają to czy strata na akcjach jest odnotowana? Powiedzmy kupno 3000 po 1zł akcje znikają to tak jakby 0zł mieć, Jak można sprawdzić czy 3000 straty mi zaksięgowano?
NIC TAM CI NIE ZAKSIEGOWALI NAJPIERW MAZUR , TERAZ PANSTWO ale jak bys cos sei doweidzial daj znac DZIEKUJE Z GORY POPROSTU NIKT NIC NIE WIE, TAK WYGODNIEJ