Chciałbym złożyć wyrazy skruchy tzw. latrynie za docinki i złośliwości. To wy mieliście rację, przepraszam. Chęć zejścia z haka przysłoniła mi wzrok i przez chwilę zapomniałem, że drugie imię EEX to strata i skrót myślowy. Takiego kibla nie przewidziałem , amnestia się znowu oddaliła. Cóż, życie. Może to karma za to naganianie na fakapa?
Dnia 2020-02-24 o godz. 13:04 mk-gda napisał(a): > Chciałbym złożyć wyrazy skruchy tzw. latrynie za docinki i złośliwości. > To wy mieliście rację, przepraszam. Chęć zejścia z haka przysłoniła mi wzrok i przez chwilę zapomniałem, że drugie imię EEX to strata i skrót myślowy. > Takiego kibla nie przewidziałem , amnestia się znowu oddaliła. > Cóż, życie. Może to karma za to naganianie na fakapa?
he he zwyciężyłeś Kristoffer58 wieniec zakładaj kalowy na szyje widły byly byly .
Dnia 2020-02-24 o godz. 13:04 mk-gda napisał(a): > Chciałbym złożyć wyrazy skruchy tzw. latrynie za docinki i złośliwości. > To wy mieliście rację, przepraszam. Chęć zejścia z haka przysłoniła mi wzrok i przez chwilę zapomniałem, że drugie imię EEX to strata i skrót myślowy. > Takiego kibla nie przewidziałem , amnestia się znowu oddaliła. > Cóż, życie. Może to karma za to naganianie na fakapa?
chociaż tyle trollu !! lepiej późno niż wcale Kwiatek ale Bozia i tek cię pokaże za wszystkie kłamstwa
Dnia 2020-02-24 o godz. 13:42 ~mk_gda_to_gnida napisał(a): > Dnia 2020-02-24 o godz. 13:04 mk-gda napisał(a): > > Chciałbym złożyć wyrazy skruchy tzw. latrynie za docinki i złośliwości. > > To wy mieliście rację, przepraszam. Chęć zejścia z haka przysłoniła mi wzrok i przez chwilę zapomniałem, że drugie imię EEX to strata i skrót myślowy. > > Takiego kibla nie przewidziałem , amnestia się znowu oddaliła. > > Cóż, życie. Może to karma za to naganianie na fakapa? > > chociaż tyle trollu !! > lepiej późno niż wcale Kwiatek > ale Bozia i tek cię pokaże za wszystkie kłamstwa
A ciebie już pokarała? Ile znowu jesteś w plecy? Kiedy twoje 8zł albo 400zł reviego?
Dzięki,że doceniacie mój gest, ale w sytuacji w jakiej znalazł się nieszczęsny EEX, nic to niezmieni. Dzisiaj kontynuacja rzezi niewiniatek a kurs osunie się ponizej 6 zł. Przykro mi, z brązowym pozdrowieniem - Marek
Piękne to były czasy, gdy EEX po 6,15 zł chodził. Ponad rok temu a dzisiaj? Cena marzeń, 4 złote szklany sufit upaćkany ciepłą labrygą. Powspominajcie sobie wisielcy te czasy i dajcie sobie ostro i bez znieczulenia!
latryniarzu - naron i lekarze - jednym słowem dobrzy ludzie chcą Ci pomóc. Prosimy o kontakt na priv. Nie lękaj się. Nie jesteś sam w swojej ciężkiej chorobie.