• AerFinance / Hydropress SE. Zlecenia sprzedaży. Muszą czekać lub obniżyć Autor: ~eo [83.25.175.*]
    cenę sprzedaży. 0,16 na razie za wysoko. Choć - kto wie. Hermes Merkury - szybki lot losu z Lotosu.

AerFinance / Hydropress SE
    Cena sprzedaży = Wol. = Liczba zlec.
    0,1570 = 99 897 = 1
    0,1600 = 688 = 2
    0,1650 = 120 101 = 2
    0,1750 = 5 213 = 1
    0,3700 = 22 906 = 1
  • Re: AerFinance / Hydropress SE. Zlecenia sprzedaży. Muszą czekać lub obn Autor: ~Jzg [5.173.27.*]
    Pojawilo się nie wiadomo skąd, 2 gości, którzy wytworzyła tyle wątków. że na dwa lata wystarczy. A jeśli Pan x , który chce sprzedać 2 x po 100k chcieli by obniżyć to kurs 0gr i jeszcze po stronie s było by kilka kilo
  • Re: AerFinance / Hydropress SE. Zlecenia sprzedaży. Muszą czekać lub obn Autor: ~funky_pike [89.64.80.*]
    Nie szukaj spisków,
    Nie twórz problemów tylko je rozwiązuj.
    Szukaj sposobu na zwiększenie wartości akcji.

AJ
  • Re: AerFinance / Hydropress SE. Zlecenia sprzedaży. Muszą czekać lub obn Autor: ~Jzg [5.173.11.*]
    Był taki jeden, kupował, kupował 5%, 10 %, a teraz siedzi i płacze- co ja narobilem
  • Re: AerFinance / Hydropress SE. Zlecenia sprzedaży. Muszą czekać lub obn Autor: ~LOLEK [185.25.121.*]
    Dnia 2020-02-21 o godz. 09:51 ~Jzg napisał(a):
    > Był taki jeden, kupował, kupował 5%, 10 %, a teraz siedzi i płacze- co ja narobilem

Witam,

O tego gościa to się nie martw, on zapewne wie co robi.

pozdrawiam
  • do JZG-FAKTY Autor: ~funky_pike [89.64.80.*]
    Wiem że mówisz o sobie :D
    Najwięcej płaczu i wylewania żali należy do ciebie :D
  • Re: do JZG-FAKTY Autor: ~666 [178.36.222.*]
    tu nic nie jest więcej warte jak 3 gr ,,,,,ci co dostali za darmochę czekają na naiwnych żeby ich ożenić LIPA,---------------->3gr
  • do6 66 Autor: ~funky_pike [37.47.49.*]
    To sprzedaj po 14.
    Będziesz zarobiony 11gr.
    Po co męczysz bułę.
  • Re: do funky_p Autor: ~666 [178.36.222.*]
    sam **męczysz bułę** tyloma nic nie wnoszącymi postami.Tylu postów co w ostatnim czasie naprodukowałeś to tu nie było przez rok ,nie mam co sprzedać po 14 gr i nie zarobię 11gr bo nie mam tych akcji (co nie znaczy że nie chcę ich nabyć)ale osoby które też nic nie wniosły do spółki a dostały po 1,5 ml akcji w zamian za co? know how????Chyba tylko wiedzą jak nabrać następnych akcjonariuszy,przez zalewanie bzdurnymi postami tego forum.Dalej twierdzę że tu nic nie jest warte więcej jak 3gr.
  • Re: do 666 Autor: ~funky_pike [89.64.80.*]

Nie musisz czytać. Są wyraźnie zatytułowane że to ja.
    Ilość postów dla jednej osoby zbyt dużo, dla kogoś innego zbyt mało- nie da się dogodzić wszystkim.
    Rozumiem twój żal że ktoś dostał 1,5 mln akcji za frajer a nie jesteś to ty ani ja - takie życie, sam chciał bym dostać.
    Co do 3 gr- Na dzień dzisiejszy rynek wycenia na 15 gr. Wycena rynkowa jest dla mnie ważniejsza niż twoja.
    Czy jutro będzie 3 gr czy 33gr-nie wiem.

AJ

• Re: do 666 Autor: ~Kacej [193.105.251.*]
    Po dziewięciu latach na spółce jestem realistą.
    Kurs nie wzrośnie jeśli nie zmieni się dochodowość tego biznesu.
    Myjnie są fajne, ale jak nie przynoszą zysku, tylko z kwartału na kwartał straty, to nawet kontrakt z Lotosem tego nie zmieni.
    Ten kontrakt jest warty tyle co, obroty roczne albo mniej. jeśli do tej pory nie nauczyli się zarabiać, to na kontrakcie z Lotosem też im będzie trudno.

• Re: do 666 Autor: ~LOLEK [185.25.121.*]
    Dnia 2020-02-24 o godz. 09:00 ~Kacej napisał(a):
    > Po dziewięciu latach na spółce jestem realistą.
    > Kurs nie wzrośnie jeśli nie zmieni się dochodowość tego biznesu.
    > Myjnie są fajne, ale jak nie przynoszą zysku, tylko z kwartału na kwartał straty, to nawet kontrakt z Lotosem tego nie zmieni.
    > Ten kontrakt jest warty tyle co, obroty roczne albo mniej. jeśli do tej pory nie nauczyli się zarabiać, to na kontrakcie z Lotosem też im będzie trudno.
    >

Witam,

Realistą być to zaleta.

Trzeba pamiętać że poczynili kroki do zmniejszenia kosztów.

Kontrakt z Lotosem to jakby nie patrzyć DUŻA sprawa dla spółki, podniesie to ich wiarygodność w oczach nowych inwestorów na myjnie i być może na giełdzie. Da możliwość wygrania innych ważnych przetargów, bo ta umowa z Lotosem będzie może ważnym argumentem w innym przetargu z racji że nie zawsze tylko cena jest brana pod uwagę.

Kontrakt warty tyle co obroty roczne, no trochę więcej, ale jakby nie patrzyć jest to na przełomie 3 lat dodatkowo obroty roczne + 40 do 50 % :-)

Pamiętajmy o umowach w Uzbekistanie, tutaj nigdy nie wiadomo jaki skutek to przyniesie, może większe zamówienia.

pozdrawiam

p.s. te straty oczywiście bardzo denerwują
  • Re: do 666 Autor: ~666 [178.36.222.*]
    Przepraszam bardzo tu nie będzie 3gr tu bedzie 1 gr
  • Re: do 666 Autor: ~LOLEK [185.25.121.*]
    Dnia 2020-02-27 o godz. 17:14 ~666 napisał(a):
    > Przepraszam bardzo tu nie będzie 3gr tu bedzie 1 gr

Witam,

Straszysz czy obiecujesz ?

pozdrawiam
[x]
AERFINANC 0,00% 0,04 2025-06-02 02:00:00