jak najniższej cenie. Po każdej dobrej informacji po której wydawałoby się, że kurs powinien wystrzelić, kurs był uwalany, zasypywali akcjami. Ewidentnie kurs był pilnowany, teraz KNF powinien zbadać kto to robił. Takie śmieszne zagrywki da się robić na giełdach gdzie jest mały obrót, gdyby było większe zainteresowanie giełdą takie rzeczy by się nie udały, ale mądry Belka wprowadził podatek i masa ludzi uciekła z giełdy
"6. WSKAZANIE MINIMALNEJ LICZBY AKCJI OBJĘTEJ ZAPISAMI, PO KTÓREJ OSIĄGNIĘCIU PODMIOT NABYWAJĄCY AKCJE ZOBOWIĄZUJE SIĘ NABYĆ TE AKCJE, I ODPOWIADAJĄCEJ JEJ LICZBY GŁOSÓW – JEŻELI ZOSTAŁA OKREŚLONA Nie dotyczy – Wzywający nabędzie wszystkie Akcje objęte zapisami w ramach Wezwania."
powyższe świadczy o tym, że zależy im na kupnie akcji, a nie robią wezwania tylko dlatego, że muszą
może być i tak jak ty piszesz, ale ja mam inne zdanie na ten temat. kolejna rzecz to jeśli przekroczą 66% to będą musieli zrobić kolejne wezwanie. to że chcą kupić jak najtaniej to nie ma się co dziwić, to nawet logiczne. zawsze na początek daje się najniższą możliwą cenę. w trakcie wezwania zawsze można ponosić cenę i na pewno podniosą, ale i tak uważam, że to co dzieje się na polskim gpw to rozbój w biały dzień. ja wchodziłem tu pod cordie więc jestem w okolicach zera, ale współczuje tym co tu są od dawna bo ich można powiedzieć okradziono