• briju w komunikatach kłamie Autor: ~kłam [188.123.204.*]
    Briju podaje w komunikatach
    ; mamy salony a nawet z Garwolina Jubikler z nami handluje i tu chodzi o znaną markę na tamym rynku Jubiler Dan , który to ocenia :
    współpracowałem i żlle na tym wyszłem , nic nie powiem
    dośc ciekawe
  • Re: briju w komunikatach kłamie Autor: ~Lucyfer [31.0.40.*]
    Ojojoj sami ludzie z branży na tym forum. Na wszystkim sie znają. Wszystko wiedza. Może i te wielbłądy podkuja....hahahaha. Ale wam cos powiem w tajemnicy - i tak taniej juz nie bedzie. Poczekajmy na luty.
  • Briju Autor: ~Briju [188.123.204.*]
    Powiedz w tajemnicy czemu ci nie staje z zuzia
  • Re: Briju Autor: ~Lucyfer [31.0.40.*]
    Hahaha.... nie znałem nigdy żadnej Zuzi Kaktus. Ale jedyne co mi przychodzi na myśl- podam Zuzi do buzi. Ale numer - Myslisz ze nawet jeśli braciszkowi Daltonowi (jak to nazywasz) nie staje z tą Zuzia czy inna rozia to spowodujesz ze kurs spadnie? Hmmmm to ja Ci powiem nie spadnie . Po promocji - choc wlasciwie jaka to promocja jesli towara brak. Poprawiles mi humor. Dziekuje. Dzis z pewnoscia mi stanie..... i nie ma na imie ZUZIA
  • Re: Briju Autor: ~Kaktus [5.173.248.*]
    Masz Lucyferku manię prześladowczą? Zjadam Ciebie na śniadanie merytorycznie i intelektualnie. Grzecznie i kulturalnie analizuje komunikaty Briju. Dlatego nic mi nie możesz zrobić. NIC braciszku Daltonie. Ja nie muszę nikogo obrażać, bo po prostu by mnie to osobiście uwłaczało.

Zmiana nazwy z Briju na ,,coś tam" Trade to tania sztuczka, by parkiet GPW zapomniał o niechlubnej przeszłości, kiedy to akcje sztucznie napompowało Briju i spółka wykwalifikowanych macherów. Widzę , że strasznie się boisz własnej historii Lucyferku.

Briju, Briju, Briju.

korzystając z okazji:

Wróż Kaktus przewiduje:
    - jedna ze spółek ogłosi upadłość.
    - kłopotów ze skarbówką ciąg dalszy ( miliony zobowiązań)
    - kłopoty z otwarciem salonu na Lubelszczyźnie (kary)

A poza tym normalnie:
    - zaległość do skarbówki już 50 mln zł z tytułu VAT ( czyt. komunikat)
    - przeterminowane pożyczki 100 mln zł
    - kopalnia bez złota na azjatyckich stepach
    - kreatywna księgowość Briju
    - manipulacja kursem akcji Briju (Rubicon)
    - plan wprowadzenia 6 mln nowych akcji Briju
    - likwidacja OFE ( fundusze NN i Pionier to główni inwestorzy Briju)
    - zmiana nazwy firmy po oszukaniu inwestorów na ITM S.A.
    - księgowanie nieistniejących transakcji ( wykrył UKS)
  • Re: Briju Autor: ~Lucyfer [5.173.178.*]
    Jesteś chory na glowe czy tylko udajesz? W Gnieźnie bylem raz w życiu. Mam gdzieś czy ktoś kiedyś napompował briju czy itm . Czekam aż znów napompuja (pewnie tacy jak ty ) a napompuja. Już Ci to pisałem ale napiszę raz jeszcze kupowałem gdy cena była około 1zł ponad rok temu, dużo mam- chciałbyś tyle. Zamierzam sprzedać i dobrze zarobic tak ok 1000% albo wiecej. Nie spieszy mi się. Poczekam -wyjde razem z fundami albo przy innej okazji. Wierzę zarówno w kopalnie jak i w to że na zamieszaniu z vatem itm w dalszej perspektywie tylko zyska. Po każdej burzy wychodzi w końcu slonce... A faktycznie coś mnie z kolegami z Gniezna łączy -tez mam audi za kilkaset tysięcy. Buhahahaha
  • Re: Briju Autor: ~Bohdan [5.173.236.*]
    Lucyfer, ty jesteś jakiś totalnie normalnie nienormalny. Wszyscy w Gnieźnie mają o braciach Piotrowskich opinię wyrobioną. Przejmowane kamienice, w tle czyściciele kamienic z Poznania. A Briju - wystarczy spojrzeć tylko na obroty. Nikt tego... po prostu nie chce i chcieć nigdy nie będzie.
  • Re: Briju Autor: ~Lucyfer [31.0.39.*]
    Nie wiem co jest w Gnieźnie. Za to wiem że z prądem płyną smieci. Przemysl sobie
    Prawda cię niestety zabolała. Widać, że jesteś jednym z braci. Wasz nieżyjący już księgowy - Pan Andrzej Schulz, lubił dużo mówić, dlatego też bardzo dużo mówił swym znajomym, jak od początku lat 2000-ch, przejmowaliście kamienice po kamienicy. Gniezno jest małe, wszyscy wiedzą. Wszyscy też znają te wasze stuletnie tradycje, tą biedę, wulkanizację na Łubińskiego, pół ulicy w starych oponach, komis z pierdołami z Berlina, a później... kombinacje. Briju 1920 - dobre, naprawdę.
  • Re: Briju Autor: ~Prezes_Lucyfer [31.0.39.*]
    Wytłumacz mi - co mnie to interesuje? Chłopy miały wulkanizacja to i dobrze.... kombinowali - każdy kombinowali nie każdemu wyszło. Co jest ludzie z Wami - zazdroscicie im czy co?. Zrobili Wam krzywde jakaś? Polaczki takie male... Ja serio mam gdzieś co oni robili kiedy i z kim -dla mnie mogli być rolnikami i gnoj z obory wywozić. Liczy się dziś i przyszłość. I nie boli mnie żadna wasza prawda . Mam do niej stosunek seksualny czyli mnie p..... . Z drugiej strony może zacząć sie podpisywać prezes skoro i tak mnie wszyscy tak widzą. Buhahahah
    Ponieważ jesteście skonsolidowaną grupką, w sumie rodziną ludzi niezbyt uczciwych, dlatego o was mówi się na mieście ale wyłącznie negatywnie. Gniezno pamięta sceny sprzed kilku lat na deptaku czy inne. Bandyterka w biały dzień. Co do kombinacji na GPW, nie chce mi się nawet poruszać tematu.
[x]
ITMTRADE 0,00% 0,15 2022-10-03 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.