niestety, kurs spada, wręcz leci... niedźwiedzie wdarły się na parkiet.
jak ktoś wszedł spekulacyjnie niewielkim wolumenem, powinien uciekać.
Teraz to papier dla LT.
Trzeba odbierać akcje, wkrótce przyjdą dla spółki wspaniałe chwile. Żadna filozofia, wystarczy rozejrzeć się po rynku. Ja dziś zredukowałem się na kilku walorach, ale TSG ciągle dobieram.
jest kilka spółek, których nie warto sprzedawać w trudnych chwilach. TSG do nich należy. Widzę tu wartościową fundamentalną perspektywę.
Najbliższe miesiące będą pasmem sukcesów tej spółki. Nie ma innej opcji. Ktoś, kto sprzedaje teraz, poddaje się owczemu pędowi, instynktowi stadnemu. Jak klasyczna owieczka, da się ogolić...
I wisienka na koniec. Przetargi na poszczególne lądowe odcinki Baltic Pipe zostaną ogłoszone na dniach i powinny się zakończyć na przełomie 1 i 2Q 2020. Gazociąg ma być gotowy na 01.10.2022.
Koszty budowy niecałych 200 km wysokociśnieniowej 90 cm rury ocenia się na ok 1.3-1.5 mld PLN netto. Ile z tego zgarnie TSG?..
Kto wygrywa najwięcej przetargów w Gaz Systemie, który jest zleceniodawcą inwestycji?.. Przez jakie tereny będzie przechodzić rura, zdaje się, że to matecznik TSG?.. Kto więc zaproponuje najbardziej konkurencyjną ofertę kosztową?..
To by było na tyle. Najbliższe tygodnie zapowiadają się obiecująco :)
Bredzisz synek!!! Jak tak możesz zrobić ludzi w bambuko???czy Ci nie wstyd????To nie poważne!!!!
Idź już sobie stąd na zawsze.kierunek już obrany i kijem nie zawrocisz!!!!!
A ty zlotyciulu napiszesz coś z sensem w kontrze? Nie. Dlaczego? Bo jesteś trolem i każdy o tym wie, sprawdzona metoda kłamać kłamać aż w końcu stanie się ono prawdą. Trolololo.
Koleżko nie widzisz co oni robią????Jesteś ślepy???siedzę na giełdzie 18 lat i takich to wyciągam na raz...
GPW to gorzej niż knajpa w Palermo!!!ka,-pe-wu ???
Zloty50 nie ma co gadac, spolka jest dobra, gaz, kolektory, fotowoltanika, proby ciśnieniowe tylko padla ofiara naganiaczy typu zeberek1000 czy tam cos i dlatego taki tu swad poszedl bo duzo ludzi tu czytalo ich wpisy i wsadzili tu hajs a oni pouciekali. Mysle ze spolka by rosla powoli swoim tempem. Fundusz tez swoje dolozyl, swoja droga ja bym zwolnił tego brokera bo szansa byla na 10 zeta rak sie rozpedzalo. Szansa w akcjonariacie ze sie ogarnie nie bedzie sprzedawal po taniosci i zacznie sie srabilizacja kursu i wzrost. Spolka jest solidna i powinno byc dobrze.