Typowy Janusz, zacznij myśleć to może będziesz zarabiać. Po co mieliby kupować? Nic by im to nie dało bo cordia i tak będzie mieć ponad 65%, jedyna szansa dla nich jest zablokowanie emisji a nie skup
Twój argument powala, widać poziom tego forum. Jak czytam wasze wnioski na temat spółki to się zastanawiam czego w tym gimnazjum uczyli bo większość ma problem z logicznym myśleniem
D.....py dała HP i teraz nie wie co robić ,bo firma ma wartość a oni przekombinowali i są w czarnej dziurze .Walczyć Pany i do przodu a my przy okazji zarobimy .
dokładnie jak piszesz. gdybym tylko zaczął teraz kłamać i wypisywał rzeczy typu rakieta, pociąg odjeżdża itp. to by mnie wychwalali i stałbym się ich guru
Kubełek hanapeta zwaliła kurs aby tanio kupić i zostali wydymani a dlaczego kupują czy to jest właściwa wycena polnordu wszyscy powiedzą nie wiec teraz kupują a nie jak będzie po 9 zł tak jak poprzednio kupowali .Ja dzisiaj kupowałem na otwarciu
Dnia 2020-01-21 o godz. 18:53 ~smerf napisał(a): > Kubełek hanapeta zwaliła kurs aby tanio kupić i zostali wydymani a dlaczego kupują czy to jest właściwa wycena polnordu wszyscy powiedzą nie wiec teraz kupują a nie jak będzie po 9 zł tak jak poprzednio kupowali .Ja dzisiaj kupowałem na otwarciu >
Oto cała kwintesencja sytuacji. Tak robili, robią i będą robic nas drobnych inwestorów outsiderzy na szaro tak długo jak nadzór będzie wirtualny. A nas jeszcze zwyzywaja od spekulantow.