Na SCOPE będzie piekna historia! Ja jestem z ta spółka dlugo zwiazany! Po sprzedaży PCR ONE kurs oszaleje! Będą pisać na forach o tym! GNG ok ale wole Tesgas!
I dodam jeszcze kto wytrzyma do sprzedaży dostanie dywidendę taka jak wynosi dzis kurs! Tak wiec powodzenia w cierpliwości! Dziś Old sie przekonał co to za papier!
Panowie SCOPE to wzrost w rok 500% rozumiem euforię, natomiast dla kupujących teraz jaki przewidujecie zwrot z inwestycji. Potencjal ok tylko tak poważnie jaki %. Rozumiem dywersyfikacja portfela tylko czy SCOPE przy kilku ciekawych spółkach z NC i z dwóch, trzech na glownym ktore sa na początku wzrostu przy ciekawych wspolczynnikach z niską kapitalizacją SCOPE to kolejne set %. Drugie LPP?
Tak Orzeł to może być drugie LPP. Mnie LPP ominęło i do dziś sobie to wspominam bo chciałem kupić papier za 10k pln na samiutkim początku! Teraz tego nie powtórzę!
450pln lub więcej będzie już przy PCR ONE sprzedaży. Tak więc szybciej! Mam tabelkę z wyliczeniami ale nie mogę się podzielić. 450pln to wersja optymalna!
Nie dzielę się z leszczem swoim portfelem tak więc nie interesuj sie Obserwator moim portfelem bo kociej m dostaniesz! Pedz do Robala skreślić wykresy bo jutro przebijamy 6 pln!
Dnia 2020-01-22 o godz. 19:37 ~zubrzyk100 napisał(a): > I dodam jeszcze kto wytrzyma do sprzedaży dostanie dywidendę taka jak wynosi dzis kurs! Tak wiec powodzenia w cierpliwości! Dziś Old sie przekonał co to za papier!
Cholera, naprawdę żałuję, że wyszedłem z SCFPL. Przyciąłem tam ładny zysk... Ale jest tam niesamowity wigor. Będzie chyba jeszcze grubo do przodu...
@Orzel, wiesz jak sa wyceniane frimy biotech u Jankesa. Tutaj mowimy o projekcie którego transakcja może osiągnąć 500 lub powyzen mln PLN! A kolejny w kolejce na 2021! Dobra nic już nie piszę. Ide IPE wypić! Na zdrowie!