Przestań, przecież się wyglupiam miałem nieduży pakiet i puściłem 3.80-3.90 I od piątku dobieram co nie znaczy że nie liczę na zjazd pod 3zl ale to chyba za drogąa impreza i za duże ryzyko
Będzie bo to już wcześniej było ustalone giełda jest dla cierpliwych a niecierpliwi oddają za grosze lub nawet po stracie. Myślę że kto poczeka ten odzyska a co niektórzy zarobią.
Trend spadkowy trwa w najlepsze, na pewno domknie się luka na 2,73 i tu nie ma dyskusji. Pytanie czy poleci niżej, trzeba obserwować i w odpowiednim momencie wejść
hehehe tak jasne, twoja nierealna, ale moja już tak. problem taki, że do twojej brakuje ponad 5 razy tyle co do mojej i codziennie kurs leci w dół. widzisz różnice? opowiadacie, że codziennie dokupujecie bo okazja, to zróbcie zrzutke i pochwalcie się ile kupiliście dzisiaj
zgody nie będzie w tym miesiącu więc o czym mowa. uwiarygodnijcie się i zróbcie zrzut ekranu ile kupiliście dzisiaj akcji, taka okazja to pewnie z po kilka tysięcy sztuk dokupiliście dzisiaj, jutro będzie jeszcze taniej więc pewnie też dokupicie