• Oj nie idzie po mysli Autor: ~Lucyfer [31.0.70.*]
    Kaktus .... I spółki. Nie idzie. Itm ma się coraz lepiej .... A oni wciąż plata te same bzdury.
  • Re: Oj nie idzie po mysli Autor: ~Kaktus [5.173.254.*]
    Gdyby szło po myśli Briju to byś nie beczał i komentował. A inwestorzy już się pokapowali, że jesteś z Briju. Pozdrawiam
  • Re: Oj nie idzie po mysli Autor: ~Lucyfer [5.173.192.*]
    Z ITMtrade..... Buhahahaha. Smoła i pierze
    Z Briju. Czego się boją ,,cebulaki" ? BRIJU, BRIJU,BRIJU.
    PRAWDA w oczy kole:
    - zaległość do skarbówki 44 mln zł z tytułu VAT
    - przeterminowane pożyczki 100 mln zł
    - kopalnia bez złota na azjatyckich stepach
    - kreatywna księgowość Briju
    - manipulacja kursem akcji Briju (Rubicon)
    itp, itd
    Reasumując: L I P A
  • Re: Oj nie idzie po mysli Autor: ~Lucyfer [212.180.156.*]
    A jakich pożyczek skoro to żaden bank podobno nie chce z nimi gadac?... Nie ośmiesza się . Twoje dni z ciaglymi klamstwami dobiegaja końca. Oj nie poszło i nie pójdzie juz. Nie kupiłeś i nie kupisz. Obserwuj bacznie.
  • Re: Oj nie idzie po mysli Autor: ~Lucyfer [212.180.156.*]
    I jescze raz Ci to przypomne - Internet to nie jest anonimowe miejsce gdzie każdy może napisac co mu sie podoba albo wylewać swoje żale bo sie okazalo ze jest sie życiowym nieudacznikiem. Nie jestem z żadnego ìtmtrade. Mam z tą spółką tyle wspólnego co z narkotykami .... jak to klasyk śpiewał. Dla mnie są potencjalnym źródłem dobrego zarobku . Obserwuję Cię od miesięcy. Wciąż pleciesz te same bzdury i sądzę że tak jak i ja masz w tym interes. Ja kupowałem jescze przed grudniem 2018r jak kurs oscylował w okolicach 1 zł. Jestem pewien że ponizej 10 zł nie sprzedam. Jestem pewien że wszystko co złe już za nami. Spółka prowadzi solidną politykę informacyjną. Ma pomysł na inwestycje. Ma spójną i solidną część odpowiedzialna za handel detaliczny. Rozwija sieć salonów. Powoli i ostrożnie wchodzi w biznes związany z handlem metalami szlachetnymi.(swoimi należy dodać) . Rozsądnie zabezpiecza swoje interesy związane z kontrolą skarbową. .... I żaden j..... Kaktus co by nie napisał nie spowoduje że zmienię zdanie. Wolę od Twojej paplaniny czytać komunikaty ze spółki. I innym też polecam. I nawet te 6mln nowych akcji o których tez wciąż wypisujesz jeśli będą miały uzasadnienie ekonomiczne nie są przerażające. Przy odpowiednim celu nawet wskazane aby móc się dalej rozwijać. Ale przecież musze to wiedzieć bo jestem przecież PAN PREZES Z BRIJU. PAN PREZES KTORY CHCE W.... FREDA (SORY KAKTUSA) A TO KAKTUS WY.... PANA PREZESA WYPISUJAC BREDNIE O AUDI, WULKANIZACJI... KAMIENICACH.... I INNYCH PACIORKACH. IDZ JUZ SOBIE KAKTUS. TWOJ CZAS PRZEMINAŁ
    Lucyferku. Skąd te nerwy skoro jest tak dobrze. Poczytaj komunikaty Briju z ostatniego roku. Tam znajdziesz wszystkie odpowiedzi na nurtujące Cię pytania.
    Reasumując:
    - plan wprowadzenia 6 mln nowych akcji
    itp, itd
    P.S. Idzie zajefajnie. Czemu beczysz?

• Re: Oj nie idzie po mysli Autor: ~Mucharadża [5.173.26.*]
    Lucyfer nie dostrzegłeś jednego. Kaktus bardzsko dobrym (anty)wskaźnikiem. Bardzo często na spółkach tak jest. Kupuje lub sprzedaje jakaś grupa no i żeby gawiedź ogłupić to antywskaźnikuje lub w jedną lub w drugą stronę. Kaktus ma łądny garnitur, biurko z kilkoma laptopami i obok niego siedzi kilku podobnych gości co kupują lub sprzedają. Tyle.
  • Re: Oj nie idzie po mysli Autor: ~Lucyfer [185.31.217.*]
    Ja to wiem doskonale. Obserwuję gościa od dawna . Śmieszy mnie i tyle. Mam swoja strategie. Oczywiście że wolałbym aby rzeczy czasem działy sie szybciej... Ale z drugiej strony nie ma ciśnienia. Tu jak zacznie się ssanie to NIKT nie zdąży nawet bąka puścić
  • Re: Oj nie idzie po mysli Trolli Autor: ~sentil [46.186.67.*]
    To tak w gwoli ścisłości! Nie do końca zgadzam się, że kolczasty to jakiś wskaźnik! To zwykły troll … , Intrygi to nie jego poziom percepcji !
  • Re: Oj nie idzie po mysli Trolli Autor: ~Kaktus [5.173.254.*]
    Zatem skąd te nerwy skoro jest tak dobrze wystarczy poczytać komunikaty Briju z ostatniego roku.
    Reasumując:
    itp, itd
    P.S. Idzie zajefajnie. Czemu beczysz?
  • Re: Oj nie idzie po mysli Trolli Autor: ~Lucyfer [185.31.217.*]
    Zacialeś sie? Jakiś reset by ci sie przydał
    PRAWDA W OCZY KOLE.
    Reasumując:
    itp, itd

• Re: Oj nie idzie po mysli Trolli Autor: ~Lucyfer [185.31.217.*]
    • PRAWDA W OCZY KOLE KAKTUSA
    • Reasumując:
    • - zaległość od skarbówki z tytułu VAT
    • - przeterminowane pożyczki 100 mln zł (ładnie to nazywasz sami od siebie )
    • - kopalnia złota na azjatyckich stepach (to moze byc najważniejszy skladnik tej listy)
    • - kreatywna księgowość Briju (coz .... lepsza niż głupia księgowość)
    • - manipulacja kursem akcji Briju (Rubicon) - trzeba udowodnic winę
    • - plan wprowadzenia 6 mln nowych akcji (istnieje taka możliwość - z pewnościa nie przy takiej sredniej polrocznej jak teraz - bardziej prawdopodobne gdy bedzie ona powyzej 10 zł. Komunikat o wprowadzeniu nowych akcji zawiera kluczowe wyrażenie - prywatna emisja o czym raczysz zapominać)
    • itp, itd ... audi w leasingu buhahaha dron na paderewskiego, kochanka prezesa, wulkanizacja,
    • Reasumując: cos ucieka ci to itmtrade a nie wyglada abys sie obkupil przez ostatnie pol roku - i tobie za taka robote ktoś płaci?

Wszystkie INFO z pierwszej ręki. Z Briju wystarczy czytać komunikaty i już można się pośmiać. Cała GPW z Daltonów ma bekę. Grajcie w totka jutro 18 mln zł. Będzie na odsetki. NIKT SIĘ JUŻ NIE NABIERZE.
    P.S A Raporty Briju właśnie sprawdził Pan Skarbówka i wyszło mu, że Briju zwraca 44 mln zł. A siedzi w firmie i nalicza dalej.

• Re: Oj nie idzie po mysli Trolli Autor: ~lens [46.186.67.*]
    Oj, coś mi się zdaje, że US będzie się grubo tłumaczyć w sądzie … .
  • Re: Oj nie idzie po mysli Trolli z Briju Autor: ~Kaktus [5.173.252.*]
    Jasne. UKS będzie się tłumaczył. Już to widzę. JASNEeeeeeeeeeeeee

BRIJU DEPRESJA. SAMI OD SIEBIE. Bo nic już nie pozostało. Sułtany muszą kupować własne akcje.. Inwestorzy z GPW się nie nabiorą.
    Minę prezes ma nietęgą.
    Wróż Kaktus przewiduje:
    - jedna ze spółek ogłosi upadłość.
    - kłopotów ze skarbówką ciąg dalszy
    - kłopoty z otwarciem salonu na Lubelszczyźnie (kary)
    A poza tym normalnie:
    - zaległość do skarbówki już 50 mln zł z tytułu VAT ( czyt. wczorajszy komunikat)
    - plan wprowadzenia 6 mln nowych akcji Briju
[x]
ITMTRADE 0,00% 0,15 2022-10-03 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.