Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,02 zł , zmiana od tamtej pory: -92,52%

Re: Oj nie idzie po mysli

I jescze raz Ci to przypomne - Internet to nie jest anonimowe miejsce gdzie każdy może napisac co mu sie podoba albo wylewać swoje żale bo sie okazalo ze jest sie życiowym nieudacznikiem. Nie jestem z żadnego ìtmtrade. Mam z tą spółką tyle wspólnego co z narkotykami .... jak to klasyk śpiewał. Dla mnie są potencjalnym źródłem dobrego zarobku . Obserwuję Cię od miesięcy. Wciąż pleciesz te same bzdury i sądzę że tak jak i ja masz w tym interes. Ja kupowałem jescze przed grudniem 2018r jak kurs oscylował w okolicach 1 zł. Jestem pewien że ponizej 10 zł nie sprzedam. Jestem pewien że wszystko co złe już za nami. Spółka prowadzi solidną politykę informacyjną. Ma pomysł na inwestycje. Ma spójną i solidną część odpowiedzialna za handel detaliczny. Rozwija sieć salonów. Powoli i ostrożnie wchodzi w biznes związany z handlem metalami szlachetnymi.(swoimi należy dodać) . Rozsądnie zabezpiecza swoje interesy związane z kontrolą skarbową. .... I żaden j..... Kaktus co by nie napisał nie spowoduje że zmienię zdanie. Wolę od Twojej paplaniny czytać komunikaty ze spółki. I innym też polecam. I nawet te 6mln nowych akcji o których tez wciąż wypisujesz jeśli będą miały uzasadnienie ekonomiczne nie są przerażające. Przy odpowiednim celu nawet wskazane aby móc się dalej rozwijać. Ale przecież musze to wiedzieć bo jestem przecież PAN PREZES Z BRIJU. PAN PREZES KTORY CHCE W.... FREDA (SORY KAKTUSA) A TO KAKTUS WY.... PANA PREZESA WYPISUJAC BREDNIE O AUDI, WULKANIZACJI... KAMIENICACH.... I INNYCH PACIORKACH. IDZ JUZ SOBIE KAKTUS. TWOJ CZAS PRZEMINAŁ

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ITMTRADE 7,67% 0,15 2022-10-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.