Chyba na liście dla fizoli. Przy dużych obrotach generowanych na koncie masz dostęp do wszystkich walorow na otp. A Bps to nawet leszczom daje do 100k wszystko na otp bez indywidualnego toku
Zerknij na Bps albo Bdm. Masz otp na wszystkie walory. Poza tym rachunek w Ing jest dla totalnych amatorów co się bawią w długim terminie. Doksztalc się dzieciaku bo więcej nie prowadzę dialogu z amatorem
Ja mam 7 i co z tego? Juz się dzieciaku nie kompromituj. Bo nie wiesz o czym piszesz a jak będziesz robił over 5m miesięcznie to zrozumiesz że akurat bije konkurencję na pysk
dzieciaaka sobie zrob amatorze od 7 bolesci takich jak ty to fciagam nosem i to jedna dziurka pajacu
Cały Rtomala! Słoma ci z butów wychodzi i jeszcze przemawia za tobą niesamowita pycha!
Gdybyś nie wiedział co to oznacza poniżej idealnie wpasowuje się w twoja osobe. Na Kwasnego tez naskoczyles jak ci zwrocil grzecznie uwage!
Pycha – pojęcie i postawa człowieka, charakteryzująca się nadmierną wiarą we własną wartość i możliwości, a także wyniosłością. Człowiek pyszny ma nadmiernie wysoką samoocenę oraz mniemanie o sobie. Gdy jest wyniosły, towarzyszy mu zazwyczaj agresja.
Rtomala czytam to co piszesz od dawna podobasz mi sie ze wzgledu ze masz nosa i jak juz coś kupujesz to wiem że masz spółkę w palcu i co najważniejsze promujesz spółkę informacjami które potrafisz ogarnąć w przeciwieństwie do kolesi typu jak ci z gory wątku nvv wiele Tobie zawdzięcza myślę ,że wszyscy to doceniają zwłaszcza ci co korzystali na informacjach z WZA jak ja
nie przejmuj forumowiczowymi naganiaczami oni myślą ,że sa The Best to tacy typowi dawcy kapitałów
Python po raz kolejny udowadnia ,że jest fizolem (tak jak ja i się tego nie wstydzę) ,a może jeszcze gorzej. Już na NVV pisał jaki to jest wielki ,a jacy my mali. Kto tu jest wyniosły ten jest. Tak jak kilka miesięcy temu tak teraz napiszę ci ,że gdybyś miał kapitał kilka razy większy niż my to nie zawracałbyś sobie głowy wypisywaniem bzdur na forum tylko mówił z sensem lub rozgrywał swoją grę po cichu.
Co do zubrzyka to jest to zwykły skoczek ,który tam gdzie się pojawia to widzi skoki wartości o 500-1000% ,bezczelnie naganiając na spółki tylko dlatego ,że ją kupił
pyton dobrze pisał że spadnie i skorekci bo juz mialem łapać po 5,10 ale dzięki niemu nie chwyciłem tego z rana miałem ustawione na 4,44 ale kuśwa szkoda że to zlecenie wycofałem jak myslisz poniedziałek jeszcze powinno spaść - dzięki że odpowiadasz takim leszczom jak ja
O widzę że beksa sprowadził swoją swite do nas na Tesgas bo sam sobie nie daje rady. Czy wy nie macie swojego forum? Czego szukacie tutaj i prowokujecie? Czy ktoś z nas pisze u was na NVV tak bezczelnie? Chyba trzeba bedzie zacząć jak tak dalej pójdzie bo nie rozumiem intencji wypisywanie tutaj waszych dyrdymalow.
A i co do Kwaśnego. Czytajcie jego posty. Nie są ani konkretne ,ani sprawdzone. Przed ostatnimi wzrostami na NVV pisał ,że papier popada w stagnacje ,a 2 dni później pisze o realizacji jego fantastycznej teorii wzrostowej. I tak było wiele razy ,gdzie po mega wzrostach 600% jakimś cudem przepowiedział korektę do 4,6 zł ,gdzie takowej nie było ,ale ludzie zapamiętali to ,że była korekta. Ja z rtomala tłumaczyliśmy ,że nie zejdzie poniżej 7 zł ( praktycznie się sprawdziło bez 2 sesji na małym wolumenie) i tak ponad miesiąc lataliśmy w okolicach 7-7,5 zł. Ale to Kwaśny ma racje rysując kreski. Niech se rysuje co chce ,jego sprawa.Nie przeszkadza mi to ,ale trochę logiki w tym wszystkim polecam.