Powodzenia z inwestycją. Wpływ informacji na Twój portfel pozostawiam Tobie i innym uczestnikom rynku.
Niezależnie od wielkości pakietu który sprzedałem - jeśli to ma być przedmiotem dyskusji to jest to nie udana próba odwrócenia kota ogonem. "Inwestorze".
..zaczęło spadać przy bardzo dobrych wynikach, perspektywach itp..zacznie rosnąć przy złych wynikach, perspektywach itp..takie cykle na każdej giełdzie..
Za mało wiemy żeby odpowiednio zinterpretować tę informację. Równie dobrze może przyczynić się do 2 lub 3 krotnego wzrostu cen reklamy zewnętrznej tej która zostanie a nie wiadomo dokładnie czy Screen Network będzie musiał relokować screeny a jak tak to ile. Poza tym uchwała jeszcze nawet nie weszła w życie, czas na zmiany to 2 lata od wejścia w życie. A nawet jakby to zawsze może zostać zmieniona uchwałą poprawkową więc spokojnie myślę że sytuacja będzie opanowana a nawet przy dobrym planowaniu przyczyni się do znaczącego wzrostu cen reklam DOOH. Ja takie dylematy jak Ty miałem w 2016 roku, ale teraz inaczej na to patrzę. Myślę że Zarząd Screen Network wiedział jakie są tendencję i odpowiednio planował lokalizację ekranów. Pozdrawiam
Jest coś takiego jak twórcza destrukcja. Może w najgorszym przypadku wykosi to konkurencję a SN jako duzy gracz przejmie ich klientów. Może ich ekrany akurat spelnia te wymagania itd itp.. nie znamy przyszłości więc nie ma co panikowa papier jest już dobrze wyprzedany