Wczoraj niemal 100 tys akcji (lub więcej) na ukrytych zleceniach do 3 zł :)
Info coraz bliżej... czekam na tą chwilę gdy 3.22 zł będzie wsparciem a nie oporem :)
Pisałem, prosiłem wręcz nie sprzedawać :) Wczoraj pokazałem masę ukrytych zleceń na kupnie :) Dziś książkowo wybiliśmy z flagi i mamy kontynuację wzrostów. Dziwią mnie Ci co sprzedają :) Ale nadal piszę i proszę. Czekajcie. Tutaj będzie 5.5-6 zł w krótkim czasie a i to nie koniec wzrostów. Przed nami sowity rok i jeszcze w 2020 zobaczycie dwucyfrówkę
Dłuższą konsolidację i małe obroty będą dopiero przy 5.xx zł :) Tam będzie można zastanowić się przed lekkim zmniejszeniem zaangażowania i realizacją zysków/cięciem strat
Mysle ze ruch jest własnie pod to ogłoszenie ze Cordia oficjalnie bierze poldka. Kwestia kiedy bedzie podane do wiadomości - IMO oby jak najpóżniej zeby możńa było pociągnąć do tego 5.67zł - opór bedzie na 4.27 ale to technicnzy wiec przy takiej skali zmian w firmie bez znaczenia
Nie zamknie się tyle bo na 3 widłach już nie puszczą :) psychologiczna bariera 4 zł dziś raczej nie pęknie... Za to jutro jak najbardziej a jak pójdzie info z CORDIA wraz z planami tak spokojnie przy 5.5-6 zł każdy będzie mógł sprzedać bo to nadal będzie atrakcyjna cena dla funduszy
Heheh :)
Nadal dziwię się tym co myślą o sprzedaży w takim momencie :)
Technicznie jesteśmy w początkowej fazie wybicia i to wręcz książkowo...
A przed nami jeszcze info z UOKIK i plany CORDIA :)
PISZĘ jedno i to samo od 2.17 :)
Witam dużo nowych nicków w szczególności tych prospadkowych :) jutro zmiana kodu na 4.xx a kto wie jak pójdzie info czy nie wskoczymy na 5.xx :)
Pozdrawiam