Tu może być grubo niedawno akcję chodziły w przedziale 70- 80złTo jest firma dewidentowa godna polecenia co roku płacą nie małą kasę.Bardzo stabilna ze znaną marką Plus umowa z LOTOSEM która rocznie da około 1zł do 1,5zł na akcję.Przecena była bo Altus musiał pozbyć się akcji. Są to moje prywatne przemyślenia pozdrawiam mało takich firm na GPW.
to że będzie 70-80 pisałem już rok temu najważniejsze aby wśród akcjonariuszy nie było bydła jak na innych spółkach dlatego nie ma co namawiać, spamować itd. im mniej szumu tym więcej kasy dla nas ;)) wiadomo, że idziemy w górę
Myślę że wynik za 4kw.będzie bardzo dobry.Liczę też na normalną dewidente w granicach 3.2 za sztukę. Może być oczywiście i 2,5 raza większa bo środki finansowe są. Co do ceny akcji liczę na szybki powrót w granicach 80-83zł za sztukę. Firma godna polecenia jako dewidentowa a takie mnie tylko interesują.
Raczej tak, bo podąży nie ma. Poza tym zobacz że ceny rosną w tym te ich oleje, co nominalnie bardzo mocno podbije im wynik w przycvhodach i pewnie też w zysku.
Widzę że popyt się nie poddaje, ładnie dziś tego minusa wyciągneli. Swoje robi też siła wigu małych spółek. Pozostaje czekać na wybicie konkrente ponad 60,00
Wybicie cały czas jest powoli idziemy do 83zł. Dewidentowa gdześ w okolicy 3,2-3,6zł chociaż może być i 2,5 raza taka bo środki są.Firma bardzo stabilna i dewidentowa. Godna polecenia.