Niedługo na pewno pójdzie info, że cordia stała się największym udziałowcem. Tutaj było duże ryzyko wniosku o przyspieszone postępowanie restrukturyzacyjne ale objęcie emisji świadczy, że zostało ono niemal zminimalizowane do zera... Fundusze co sypały akcje już się pewnie prawie wysypały, ktoś mocno je zebrał i tylko czekać aż dziś podejdzie pod górne widły. Czego wam i sobie życzę. Ciekawe ile spółka pozyskała z emisji. Obstawiam że ponad 100 mln zł i CORDIA będzie miała ponad 50% akcji. A wtedy sky is no limit
Dnia 2019-12-20 o godz. 11:17 ~maxi napisał(a): > Niedługo na pewno pójdzie info, że cordia stała się największym udziałowcem. > Tutaj było duże ryzyko wniosku o przyspieszone postępowanie restrukturyzacyjne ale objęcie emisji świadczy, że zostało ono niemal zminimalizowane do zera... Fundusze co sypały akcje już się pewnie prawie wysypały, ktoś mocno je zebrał i tylko czekać aż dziś podejdzie pod górne widły. Czego wam i sobie życzę. Ciekawe ile spółka pozyskała z emisji. Obstawiam że ponad 100 mln zł i CORDIA będzie miała ponad 50% akcji. A wtedy sky is no limit
SYNEK NIE PISZ GŁUPOT CORDIA MOŻE COŚ KUPI PO D.D. ALBO I NIE.
9 grudnia rozpoczęli mocne negocjacje...12 grudnia banki przystały na odłożenie w czasie płatności. Jak dla mnie był to warunek konieczny dla CORDIA aby się zaangażować. Dostai info, że wpłacono pieniądze za akcje z nowej emisji to upublicznili OPÓŹNIONĄ informacje o możliwej inwestycji, którą powinni podać 9 grudnia... Na moje akcje wzięła CORDIA i takie będzie kolejne info. Nie bali już się upublicznić infa o CORDIA bo wiedzą że wpłacili pieniądze za akcje. Teraz pewnie CORDIA da jakąś pożyczkę POLNORD i zrobi z niego mega potentata w branży budowlanej. A kurs spokojnie ustabilizuje się w granicach 6-8 zł i będą mocno na plusie. W przyszłości (w ciągu kilku lat) wypłacą sobie dywidendę i tak za darmo dostali POLNORD. Czekamy na kolejne infa
Dnia 2019-12-20 o godz. 11:35 ~maxi napisał(a): > 9 grudnia rozpoczęli mocne negocjacje...12 grudnia banki przystały na odłożenie w czasie płatności. Jak dla mnie był to warunek konieczny dla CORDIA aby się zaangażować. Dostai info, że wpłacono pieniądze za akcje z nowej emisji to upublicznili OPÓŹNIONĄ informacje o możliwej inwestycji, którą powinni podać 9 grudnia... Na moje akcje wzięła CORDIA i takie będzie kolejne info. Nie bali już się upublicznić infa o CORDIA bo wiedzą że wpłacili pieniądze za akcje. Teraz pewnie CORDIA da jakąś pożyczkę POLNORD i zrobi z niego mega potentata w branży budowlanej. A kurs spokojnie ustabilizuje się w granicach 6-8 zł i będą mocno na plusie. W przyszłości (w ciągu kilku lat) wypłacą sobie dywidendę i tak za darmo dostali POLNORD. Czekamy na kolejne infa
SYNEK SKORO POLNORD LEDWO CIĄGNIE PODCZAS HOSSY BUDOWLANEJ TO JAK POCIĄGNIE JAK ZARAZ PRZYJDZIE BESSA? A ONA JUŻ PUKA DO NASZYCH DRZWI.