• postaram sie ustosunkować do ponizszego postu Autor: b72 [83.21.37.*]
    https://www.bankier.pl/forum/temat_zwrocilem-uwage-na-lament-akcjonariuszy-na-tej-spolce,34205643.html
    od tamtej pory zaczęły się na spółce ponadstandardowe ruchy a w ostatnim czasie zbliżył się walor do szczytu rocznego usytuowanego na 35 gr.
    Przypomniałem sobie o spółce widząc w infostrefie nowego newsa ze spółki:
    link
    widać, że spółka rozwija nowe technologie i przypomina mi to mojego znajomego maćka J. , ktory drążył drążył w nowych technologiach robiąc kilka bubli i w końcu wydrążył spółke na głównym rynku o kapitalizacji ponad miliarda pln, która rok w rok płaci dywidendy,
    tego wam życzę w softblue bo ludzie którzy to tworzą są zdolnymi inżynierami, ale mają  mniejszą zdolność z monetaryzacji tego co realizują ,
    Myślę , ze w końcu jeden z ich projektów na które dostają niemałą kasę wypali a wówczas i humory wam poprawią się jak kurs zacznie gwałtownie odbijać,
    czy tak będzie ?
    myślę , ze jest szansa bo firma nie ziewa i cały czas drąży nowe projekty.
    Wiadomym jest , ze Tomasz K powiązany z soft blue jest w invention med prezesem i tam doprowadził do współpracy z htc globalnym w rozwoju technologii VR.
    potrafią ściągnać w zespół swój ludzi bo jakiś czas temu widziałem jak ambroziak promował ich vr w tvnie w swoim programie.
    Ale wracając do softblue, uważam , ze nie ma dużego ryzyka utraty wartości na akcjach a jedynie problemem jest płynność która na tej spółce już kiedyś była. więc duża szansa powrotu skoro już coś było.
    Myślę , ze jutro coś kupie pierwszy raz na ksiażkę tak na razie aby pamiętać a po nowym roku przyjrzę się mocniej spółce
  • Re: postaram sie ustosunkować do ponizszego postu Autor: ~Mlody1981 [37.47.153.*]
    Spolka chyba budzi się ze snu . I czekają ja już tylko lepsze czasu
  • Re: postaram sie ustosunkować do ponizszego postu Autor: ~leszcz [82.177.20.*]
    Spółka pozyskuje dotacje rozwija projekty, od dłuższego czasu ja obserwuje i mam ją w ulubionych, mam też malutki pakiecik akcji i myslę o dokupieniu to fakt że płynnośc była niewielka ale od niedawna powolutku wzrasta zainteresowanie, zobaczymy co przyniesie najbliższy czas. Chociaż długoterminowo to może być naprawdę fajna Spólka ważne zęby zaczęli monetaryzować swoje projekty ja uważam że jeden który robią w ramach dotacji z INNOLOT może przynieść im kasę
  • Re: postaram sie ustosunkować do ponizszego postu Autor: ~Młody1981 [37.47.153.*]
    Firma faktycznie wyglada Ciekawie . Zobaczymy co czas przyniesie
[x]
SOFTBLUE -0,98% 0,30 2026-05-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.