sprzedawać panowie czym szybciej tym lepiej uklepiemy dno, a może coś dobierzemy po lepszej cenie, przestańcie się męczyć z tym papierem są lepsze spółki
Kto Ci wysypie? Juz ludziom lotto jak maja taka strate..zostali twardoglowi..nikt juz nie wysypie...moga kolowac ...i tworzyc iluzje..nikt juz sie nie nabierze
czytam inne posty na getinach i dochodzę do wniosku, że pewnie noble połączy się z ideą, wtedy będą mieć ok 75% akcji opena i wtedy być może zrobią wezwanie, tylko po jakiej cenie, dobrze by było jakby kurs trochę poszedł do góry bo średnia z ostatnich miesięcy jest niska
Panowie wezwan jest coraz wiecej..jest to prawdopodobne..juz nikomu sie nie oplaca trzymac spolek na gieldzie..za duzo kosztow i zachodu...a nic z tego...w dodatku mnostwo wynikajacych z tego obowiazkow i obwarowan..czasy skonczyly sie bezpowrotnie gdzie mielismy eldorado na gieldzie...to jest jak diabelski mlyn...caly czas sie kreci, raz wejdziesz..ciezko wyjsc, na jednym przytniesz 100 procent..na drugim stracisz wszystko...jestem dlugo ma gieldzie..pamietam dobre czasy..gdzie w jeden dzien kosilo sie kilkanascie tys zlotych...a nadeszly takie czasy gdy wiekszosc pewno z nas ma straty...tylko nie kazdy sie przyzna do tego..
Wesolych Świat dla wszystkich...
dużo racji masz w tym co napisałeś, dużo spółek zniknie z giełdy bo na giełdzie nie ma już kapitału a zagranica nie zaangażuje się w małe niepewne spółki takie jak open czy np groclin. Open to mała spółeczka której włascicielami są getiny a my drobni nic tu nie znaczymy. Ciekawe kiedy Leszek uzna że szkoda kasy by utrzymywać to na giełdzie i ogłosi wezwanie na resztówki akcji, widze że zupełnie na open obrót zanika i trudno bedzie to pewnie godziwie sprzedać. Ja mam niewielki pakiet akcji i wczoraj mając troche wolnej gotówki dokupiłem mały pakiecik ale to wszystko i wiecej nie zwieksze zaangażowania w open. Życzę inwestorom szczęśliwego Nowego Roku i dużo rozwagi..