Co ma piernik do wiatraka? Czyja to wina, że Mosz z Gomołą zatrzymali działalność operacyjną i wykończyli spółkę? Przejmowali dobrze działający zrestrukturyzowany biznes. W 2017 roku Polnord sprzedał 1400 mieszkań i zarobił ponad 100 mln zł. Trzeba mistrza, żeby zepsuć coś takiego.
Nie wyobrażam sobie jak można być takim beztalenciem by przez rok doprowadzić z 10zł>1,7zł Nawet słynny aptekarz z Łomianek lepiej zarządziłby firmą. Skąd oni ich wzięli ? z ŁAPANKI ?
Tacy komuniści są najgorsi, na niczym się nie znają , chyba że garną do siebie, a nawszystko mają swoje prawa ustalane na kolanie ważniejsze od wszystkiego.
Być może im właśnie zależy, abyśmy myśleli że to nieudacznicy i pseudo fachowcy....głupotę łatwiej wytłumaczyć przed KNF i prokuratorem. Oni dobrze wiedzieli co robią, to że nie znają się na budowlance i zarządzaniu nie ma znaczenia dla zamawiających tanią wycenę majątku, Na przekrętach jak widać doskonale się znają i to zadecydowało o ich zatrudnieniu, kurs od roku zmierzał w jednym kierunku..ceny za jaką chcieli oddać "sobie" akcje.
czy ktoś ma jeszcze wątpliwości? przecież akcją z obligacjami potwierdzili, że złodzieje kombinują i produkują sobie alibi Tylko idiota, a oni nie są, kupiłby obligacje zamiast "skorzystania" z okazji kupienia za grosze udziału w firmie z dużym majątkiem.
Inaczej mówiąc jest firma która ma majątek i tzw. potencjał (jest hossa w jej branży), ale ma mało kasy i firma (pozostali akcjonariusze i zarząd) proponuje mi jako akcjonariuszowi po taniości akcje (czyli zwiększenie udziału w majątku), później proponuje mi alternatywnie pożyczenie jej kasy (obligacje)..no i ja zamiast zwiększyć udział w majątku ..i głosach (!) wybieram opcję pożyczki dla firmy do tego niezabezpieczonej..no dureń to chyba zbyt łagodne określenie?
Niech NIK rozstrzygnie jaki przepis na sukces zastosowali, bo nikt nie ma wątpliwości, że sukces odnieśli ogromy. Rok 2018 bezapelacyjnie należał do Kąkolewskiego, czy w 2019 roku palma pierwszeństwa przypadnie tym panom?
Jesteś nudny i żałosny i się bez sensu powtarzasz. Bogiem jesteś ty i życiowy nieudacznik bruneta. Tacy zawsze mają najwiecej do powiedzenia. Specjaliści od handlu cebulą.