• emisja - wyjaśnienie Autor: ~rewidętka [94.254.138.*]
    Minimalna cena w emisji to 2 zł bo taki jest nominał akcji.

Na rynku jest 1.70 i do tego duże obroty.

Więc co za matoł miałby obejmować po z 2 zł.

No to chyba wam już wyjaśniłam.

buhahahaha . muhahaha
  • Re: emisja - wyjaśnienie Autor: ~oko_proroka [89.74.254.*]
    gdybyś miała pogląd, to byś wiedziała, że te duże (słowo duże chyba i tak nie jest właściwe) obroty są od paru dni.

Poniżej 2 pln bez drastyczne zmiany kursu w górę mogą brać tacy jak ja i ewentualnie Ty - dlatego brałem od paru dni
    - a reszta matołów kupi poniżej 2 tylko wtedy jak się umówi ze sprzedającym - vide 200tys szt dzisiaj o 11.34,

Wiec matoł o którym piszesz, adekwatnie do swojego grubego portfela musi tylko w emisji, taki "ciężki" los grubych, ale zarząd im wynagrodził i dał im szansę, że kupią po tyle co my a ostatecznie ich średnia będzie zwalała nas z kolan

• Re: emisja - wyjaśnienie Autor: ~rewidętka [94.254.138.*]
    rozumiem, że w twojej percepcji , problemem grubasów jest jak tu dokupić jak najwięcej perełki, a nie szarpnąć potężnie kursem w górę. Buhahahaha!

jak zrozumiesz - a stanie się to pewnie za kilka dni - że problemem grubasów jest wciąż jak SPRZEDAĆ te akcje (kurs dziś SPADAŁ a sesja zakończyła się niezrealizowaną podażą) - to wtedy mogę podjąć próbę konwersacji z tobą. Muhahaha
  • Re: emisja - wyjaśnienie Autor: ~Marioxx [46.174.208.*]
    Emisja to kilkanaście lub nawet 30 mln akcji ,kupienie ich na rynku giełdowym jest praktycznie niemożliwe w przedziale 2-5 złotych .W obecnej sytuacji bez emisji większość pozwalająca rządzić spółką to 16 mln ,trzeba by kupić pakiet Hapanety ,NN i zebrać z rynku jeszcze 6 mln akcji i pytanie do "Forumowych Expertów" jak to zrobić po 2 złote za akcje. ?
    uderzająco podobne filozofowanie czytałem swego czasu na forach pbg , potem ganta

i też geniuszy nie zastanawiało jak to możliwe, że grubi (w ich fantazjach) biją się o akcje, a kurs leci miesiącami na ryj
  • Re: emisja - wyjaśnienie Autor: ~ooo [109.241.109.*]
    bruneta miernota wróciła podnowymnickiem :))))
  • Re: emisja - wyjaśnienie Autor: ~Rumburak [31.0.66.*]
    Widzę kolejny klon Polnord_tonie i kossy.
    @rumburak

nie wstyd ci że jeszcze dzisiaj bezczelnie łgałeś że już już.. o 18stej.. info o emisji?
    nie masz sumienia? honoru? Jak można tak bezczelnie łgać, i być do tego tak przyzwyczajonym, że nawet nie widzieć swojej niegodziwości i żałosności?
  • Re: emisja - wyjaśnienie Autor: ~Rumburak [31.0.66.*]
    Gdzie ja napisałem że 18- sta ?
  • Re: emisja - wyjaśnienie Autor: ~Marioxxx [46.174.208.*]
    Napisz do NN że odkupisz akcje po 2 złote może Ci odpowiedzą na ofertę ?
  • Re: emisja - wyjaśnienie Autor: ~Cfaniak [31.0.64.*]
    Jak to jak - kupić bez długu w prepaku
[x]
POLNORD 0,14% 3,53 2021-02-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.