Info SUPER a nie rosnie bo ; akcji w sprzedazy brak GRUBAS nie ma co kupowac wiec czeka, a leszczy brak na GPW Dla bardziej obeznanych w tajniki GPW. wiadome że GRUBY ma 90% tz może zrobic przymusowy skup po średniej z 1 roku ..co daje ok. 0.84.zł i 2fix też blokują wzrosty spek.
ALE tu może być odwrotnie co do zasad...i jest Wulczynskiego ZAŻALENIE w Sądzie .
No wolnym obrocie malo akcji alw jak ktos zbierse z 15 k i bedzie chcial poczekac na 10 zl a nie walczyc o 10 gr byle na piwo zarobic to kurs i tak bedzie rusl jest nowy prezes moim zdaniem tu sie pouklada i wtedy ruszy
Pawel Tamborski to byly prezes gpw spolka awbud to wyspecjalizowana spolka budowlana ktora miala w 2018 r 220 mln przychodu to tego nikt nie widzi ja dokupie mam 1 k ale to warto miec na dluzej bo tu powinno juz byc z 5 zl
I co z tego ? Ten fundusz będzie miał 90 procet akcji i w każdej chwili może ściągnąć spółkę z giełdy. Celowo kurs został zwalony tak żeby średnia z 6 mies była niska. Gdyby coś się szykowało to po tym info byłaby od razu zwiecha i ruch do góry. Awbud to padlina która ma tylko aktywa do zgarnięcia.
Wedlug mnie sami wy do tego doprowadziliscie zakladając czarne tezy o przyszlosci taki Tamborski by tu nie wszedl jak by to byl bankrut chlop ma łeb a wy nie
Dlugo i podobnie bylo na 01 cybaton fundusz z luxemburga tam wchodzi i kurs z groszy szybko wybil pod 5 zl a tam akcji bylo duzo są plany wobec spolki. I jest ok wystarczy czekac
Pan Tamborski ma inną misję do spełnienia niż kierowanie Awbudem, w którym zwalnia się teraz pracowników. Oto niektóre wpisy z opinii o formie Awbud: Czy w Awbud S.A. panuje luźna atmosfera? Bardzo luźna biorac pod uwage ze za chwile nikt nie bedzie tam zatrudniony to bedzie duzo luzu Dokladnie, utrzymywany na kroplowce ktora sie konczy. Zwolniono juz jeden dzial i podobno zwolnienia reszty juz wkrotce. Za chwile bedzie tam przeciąg.
Zmieniam czesto.prace jakbym mial czytac fora co pisza o pracodawcy to nigdzie bym nie pracowal kto pisze lenie i trole co nigdy nic im nie pasuje oczywiscie cala budowlanka ma problem ale twoj wpis na mnie nie dziala bo niejednokrotnie spolka ktora miala klopoty nagle wyszla na prostą a ja zostalem bez akcji bo odlecialy zaden fundusz i spolka akcji w ciemno by niebrala tylko patrzy perpyktyficznie w przyszlosx historia za nami
Za dużo optymistycznych wpisów na forum. Gdyby to była okazja to by było podbieranie po cichu. Czy to euforia tych którzy liczyli na pozwyższenie ostatniej ceny w wezwaniu? O chyba baton na sprzedaży po 0,80 gr.
Śmieszni tz. wystarczy zatr. 2 student zeby pisali na TAK lub na NIE. i wyciągać twoje wnioski forum i manipulacje. Czytać leszcze forum i się przyglądać Ja swoje 2 kilo odam GRUBASOWI jak sie usadowi po......
Kolejny cytat z opini o Awbud : budowlaniec Nowy wpis 16.12.2019 13:05 Nazwa działu: Finanse sciagalem nalezności przez firme deputo. polecam dzialać szybko poki jeszcze mozna coś odzyskać. Pani Zuzanna zajmowała się moja sprawa 519 730 786