Wbrew tym ktorzy go obrazaja ja uwazam ze to mega zdolny facet i potrafic robic cuda i dla niego skup akcji tutaj to pestka moglby to zrobic po cichutku ale moze czegos nie wiem
Masz racje moze wbrew wszystkim podciągnąć ile chce 200pln i wyzej sporo ma akcji juzz 50% a pytanie ile slupy maja.ja na jego miejscu bym podciagmal na maxa zeby wszyscy jego hejterzy ucichli jak tu widze to 90% to ludzie meha dla niego nieprzychylni hm ciekawe czemu
I mysle ze gdyby naprawde wchodzil w oze to jego przyboczni juz dawno by wyciagneli kurs na kilkanascie pln przy tej plynnosci popatrz tu nie kupisz akcji za 20000 pln bo nie ma jak odrazu musisz kurs podniesc o kilkadziesiat procent
Bo mu zazdroszcza bo odniosl duzy sukces i zarobil ogromne pieniadze ale wracajac do tematu faktem jest ze ktos zbiera tylko nie wiemy czy to my bazujac na plotkach o oze i tym komunikacie czy on
W ost tygodniu on zebral 5 tys. W poprzednim ponad 4 tys widac w raaporcie ze tyle zwiekszyl wiec juz masz 9 tys co daje ponad 1% a dzis w pol dnia obrót 27 tys pytanie ile jego ale ktis zebrał jednym strzalem 10 tys akcji przy 2.8 moze on?