wszyscy z duzymi pakietami co były wystawione po 10 " obstawiam uciekli" bo znikneły ja niestety sprzedałem akcje za duze ryzyko a szkoda bo smiechowa cena brak zegrania PZD
jak to liczysz? zobacz na dzisiejszy komunikat: "Nabywający nabył 275.118 akcji, co oznacza że posiada łącznie 5.075.118 sztuk akcji stanowiących 69,33% ogólnej liczby głosów". Uchwała o zniesieniu dematerializacji ma mieć 4/5 głosów. Czeredys będzie tyle miał.
jeżeli walne zgromadzenie spółki, większością 9/10 głosów oddanych w obecności akcjonariuszy reprezentujących przynajmniej połowę kapitału zakładowego, podjęło uchwałę o zniesieniu dematerializacji akcji.
aha, masz rację. Tyle że Czeredys spokojnie będzie miał 90% na WZA. nie wiem jak wyobrażasz sobie w praktyce zgromadzenie tylu głosów mniejszości. To się nie uda.
a no nie mówiłem? trzeba było zawiązać koalicję i zorganizować sąd. teraz jesteśmy z ręką w nocniku. zostaniemy z papierkami, których nie można sprzedać.
Jeszcze można sprzedać, choć jak nikt nie zaskarży to już nie długo. Czemu nie byłeś na walnym? Typowe oglądanie się na innych. Niby FF 30% a jak przyjdzie co do czego to nikogo nie ma.. :(