Inestory, którzy mają wystawione zlecenia na sprzedaż Damfa niech się dobrze zastanowią co robią. Nic tak nie boli jak sprzedaż papirea, który zapitala 30% na pólnoc kazdego dnia od pon. do piątku.
tutaj dzieją się poważne sprawy. należy zadać sobie pytanie cz tak niska cena akcji jest komuś na rękę. Gdybym był właścicielem damfa to bym wolał, aby kapitalizacja była np. 6mld, niż 6 mln. Akcji jest bardzo mało w wolnym obrocie w w ogóle. Nie wiem kto je skupuje, ale myślę, iż nie robi tego, aby stracić tylko zarobić.Jaka będzie cena na koniec roku tego nie wie nikt, nawet sam Patro. Ktoś coś wie, inaczej stało by to w czarnej doopie jak przez ostanie lata. Komuś znudziła się tak niska cena. Nawet jak to jest spekuła to cena powinna dojść do 20zeta, takie jest prywatnie moje zdanie..Trzeba śledzić i czytać komunikaty. pozdrawiam zarobionych .
Wszystkich Akcji 800tys.
W obrocie max 300tys pytanie ile z tych 300tys ma patro na slupach b
Na bank sporo jesli po niedzieli bedzie info ze znow dokupil to widly kilka sesji. Jaki problem przy tak malejilosci akcji podjechac do 100 zaden. Po drugie widac ze ktos zbiera w kilka sesji poszlo 150tys to polowa z tych 300 z wolnego obrotu. Ktos madrze zbiera a duzo ludzi juz wywaliło sadzac ze spadnie i wkurzonych latami stagnacji.tu zobaczycie bedzie dzien w dzien zieleń ale na jakim poziomie nikt nie wie
Ktoś tutaj pisał ,że to 3 grochole dopiero po tych kombinacjach Patro ,,,, nominał 12 zeta , a przypominam sobie ,że coś kombinowali z papierkami tylko KNF im zablokowała zabawę . Zobaczymy co z tego wyniknie !!!!!!!!!!!!!!
Mądrego to i poczytać warto!!!!. Ale z moich wyliczeń wynika, iż Free float to jakieś 440 tyś akcji. Prawdą jest , iż przez kilka ostanich sesji przemieliło się jakieś 150 tyś. sztuk i nie był to obrót spekuły kupił 10 razy i za każdym razem zarobił parę groszy. Papier jest zbierany z coraz to wyższych poziomów i nie ma możliwości gry dtożej sprzedam , a taniej kupię. Jak już sprzedałeś to już niżej nie było okazji odkupu.Myślę, iż w następnym tygodniu dalej wzrosty!!!!.
Powiem wam uczciwie mam pakiet uzbierany i zarobiłem przy 4 troche sprzedalem sądząc ze zrobie kółko i lipa ktos mi odebral i zauwazylem ze ktos dal ukryciakana kupnie przy 3.6 wiec odkupilem znow za 4 i juz trzymam zero kolek widze ze ktos ewidetnie zbiera