• C/WK Autor: ~Pablo [83.26.220.*]
    Ile wynosi c/wk po dzisiejszym raporcie?
  • Re: C/WK Autor: ~Ziom [83.26.180.*]
    17,18zł
  • Re: C/WK Autor: ~Nowy [83.26.84.*]
    To sprzedajemy jutro czy kupujemy???
  • Re: C/WK Autor: ~Blow [188.147.105.*]
    Narazie lepiej postac z boku..ja obstawiam ze dopiero sie ruszy luty, marzec..narazie po mistrzosku robia strate...i zachodze w glowe jak...przy tak dobrej koniunkturze kredytowej..pani Tomicka sie musie bardziej postarac bo narazie nie widac zeby cos poprawila..wiec lechu powinien pomyslec by ja zastapic kims kto opena nastawi na wlasciwe tory...pytanie- kto mialby to byc ? Jak sobie przypominam p.Tomicka fajnie mowila o openie...i wyglada na to , ze tylko mowila...nic wiecej...co widac po dzisiejszych wynikach..kiedys cieszylismy sie ze to wlasnie ona postawi opena na nogi..dzisiaj widac ze nawet nie udalo jej sie go podniesc z ziemi a gdzie tu na jedna noge postawic...duzo szumnych zapowiedzi a dla nas akcjonariuszy rozczarowanie..moze doczekamy sie lepszych czasow..ale ten raport nie napawa optymizmem ...wszystko w rekach Leszka..
  • Re: C/WK Autor: ~Pablo [83.26.220.*]
    Czy Leszek mógł nie znać sytuacji przed raportem? Jeżeli znał to dlaczego Tomicka wróciła na stołek? Nie klei mi się to.
  • Re: C/WK Autor: ~Blow [188.147.105.*]
    Mi tez sie nie klei..poczekamy..zobaczymy..wiazalem z nia nadzieje na poprawe sytuacji..mamy pół roku stagnacji i spadek kursu o 70 procent...pytanie- czym jeszcze nas zaskocza w tym roku..?
[x]
OPENFIN 0,00% 0,05 2023-02-02 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.