zrobicie jak uważacie, ale jeżeli ktoś naprawdę zaiwestował dużo pieniędzy których nie może stracić to niech jakiś % zaoszczędzonych pieniądzy które dzieki mnie uratuje wpłaci na jakieś schronisko czy dom dziecka. Tyle ode mnie, odświeżcie sobie ten temat na koniec miesiąca.
A jeżeli ktoś uważa inaczej, jego wola, Życzę szczerze powodzenia.
A skąd taki pesymizm???NF oraz koszty HB napewno ciążą na wynikach i zapewne nie będzie w tym kwartale zysku.ale że nie jest tak źle.po wstępnych wynikach sprzedaży OF widać że działalność podstawowa jest kontynuowana i nie podupadła.:)) Brak zysku kwartalnego jest tutaj zapewne w cenie....Brak popytu na wszystkie spółki LC jest tu problemem....
BRAK POPYTU SZCZEGÓLNIE NA OPEN F. DAJE SIE WE ZNAKI ALE JAK TU SPAĆ SPOKOJNIE JAK NIEKTÓRZY NAKUPILI TEJ PADLINY NAWET PO 50 000 SZT PRZECIEŻ TO NONSENS WCHODZIĆ W TAKIE SPÓŁKI JAK OPEN, VELTO CZY KANIA - CHOĆ NIEKTÓRZY MÓWIĄ ŻE NA BANKRUTACH ZARABIA SIE NAJLEPIEJ, WIEC OBY TUTAJ SIĘ TO SPRAWDZIŁO, TEGO WAM INWESTOROM ŻYCZĘ BO JA ZMNIEJSZYŁEM SWÓJ STAN POSIADANIA O PNAD POŁOWĘ..
Jaki on może być wiarygodny jak pisał jakiś czas temu że miał wielki problem sprzedać resztkę swoich akcji z 3groszowa różnicą.. to płatny trol jakich wielu na bankierze...ten co założył ten wątek jeszcze lepszy.Ja po takich wpisach czuje się pewniej z papierem i tyle.
Tesh się przypomnę we właściwym momencie...tyle że troli wówczas już nie będzie.
a co niby ma sie stać pod koniec miesiąca abym mógł stac się wiarygodny, upadłosci spółki raczej jeszcze nie bedzie bo to długofalowa sprawa - oby moje prognozy się nie sprawdziły zbyt szybko..
Holuś jak można traktować twoje rekomendacje poważnie skoro piszesz że zredukowales stan posiadania akcji o ponad połowę...czyli straciłeś...jaki z Ciebie inwestor???nie przewidziałeś tego spadku cen?złych wyników?przecież są słabe od kilkunastu miesięcy...my w przeciwieństwie do ciebie inwestujemy w przyszłość i wierzymy że biznes zacznie w końcu być rentowny i wycena w końcu zacznie to odzwierciedlać,póki co prezentuje ona niepewność inwestorów ale jak życie mnie nauczyło właśnie w tym momencie należy budować portfel...największe zyski zbudowałem gdy wszyscy przestali wierzyć w daną firmę,oczywiście zdarzyło mi się trafić "bankruta" ale zyski z pozostałych spółek solidnie mi to wynagrodziły...
widzisz postanowiłem sprzedać połowę akcji openu bo znalazłem lepsze i stabilniejsze spółki na giełdzie równie mocno przecenione w które moja inwestycja daje nadzieje w mojej ocenie możliwość szybszego odzyskania straconych środków finansowych, tutaj na OF sytuacja nie jest najlepsza co widać w słabości kursu na giełdzie że już nie wielu decyduje się na zakup tych akcji. Postanowiłem zaryzykować i zobaczymy czy mi się to opłaci, za część kasy kupiłem miedzy innymi 01c .
no cóż takie spółki jak open, braster, velto, euco, elbudowa czy groclin skazane są na upadłość, jeśli która się przed tym uratuje będzie naprawdę sukces. Złodziejstwo na giełdzie nie zna granic.