Może jest to związane z targami które dzisiaj się w Lizbonie zaczynają chociaż wątpie. Z drugiej strony warto zerknąć jak pobiera się TS2 w ciągu ostatnich 10 dni, zaczął się pobierać i idzie codziennie w góre w rankingach, nadal jest dość nisko ale w porównaniu do poprzednich miesięcy możemy gdy był kompletnym padaką możemy mówić o postępie :)
myślę że ani jedno ani drugie ... moim zdaniem : 1. albo podbił po to aby dalej swobodnie przewalać w interesujących go cenach 16 - 17 zł 2. albo czeka nas jakieś info z rękawa wytrzaśnięte
Witam Niech wrzuci na te 14,06zl, patrzac po tym co sie dzieje w sygnale long jest k wiec zakres az do 26,73, tyle technicznie na dluzej patrzac. Wiadmo jednak ze tutaj obecnie 20 zl poziom to marzenia longa ;p
a jutro dla odmiany AUTOR po takich śmiechach z niego się wkurzy i zrobi nam 20,50 - 21,50 .. :) :) co wcale by mnie nie zdziwiło bo wydaje mi sie że zaczyna zbierać co pooddawał :) :) bawi sie z nami jak boleń ...szybki atak "odbicie" klap ogonem i zbieranie przestraszonej i zdziwionej "ulicy" :) :) "o rany znowu spada !!!" :) :)
myślę że nadal przewala swoje pakieciki między słupkami ale wydaje mi sie ze już zbiera to co oddał przy tym dołowaniu technicznie - świeca dzienna koszmarna tak zwany nagrobek (nazwa mówi sama za siebie) , gdybym nie obserwował tyle czasu tego gniota tylko popatrzył na dzisiejszą sesje to wywaliłbym PKC wszystko co mi zostało i zapomniał o jakimkolwiek kupowaniu
zaczyna się potwierdzać to co przewidywałem w czwartek : ten tydzień powinien byc kluczowy i zadecyduje o mocniejszym ruchu w którymś kierunku albo mocne bęcccc albo mocne hoppp czarne czy czerwone prosimy obstawiać :) :)
potwierdza to wolumen zrobiliśmy dziś prawie 50 % tego co w tamtym tygodniu całym ... tak wiec zapinamy pasy i..i..i..i.. .... AUTOR - RZEŹNIK KURSU zdecyduje :) :)
Dnia 2019-11-04 o godz. 22:49 ghost-man napisał(a): > zaczyna się potwierdzać to co przewidywałem w czwartek : > ten tydzień powinien byc kluczowy i zadecyduje o mocniejszym ruchu w którymś kierunku albo mocne bęcccc albo mocne hoppp > czarne czy czerwone prosimy obstawiać :) :) > > potwierdza to wolumen zrobiliśmy dziś prawie 50 % tego co w tamtym tygodniu całym ... tak wiec zapinamy pasy i..i..i..i.. .... > AUTOR - RZEŹNIK KURSU zdecyduje :) :)
Witam Problem 1, jesli chce zebrac to ktos musi mu to oddac a cena i tak smieszna wiec szarpniecie w dol musi zrobic by przestraszeni oddali, problem 2 taki ze nizej tez gotowi do zakupow wiekszych sa, problem 3 ktory jest dosc prosty zrobic 15-20% rajd i pchna go ludzie widzac wyrzucac zechca zniecierpliwieni a on sobie zbierze wieksze pakiety no ale wyzej niestety, choc i tak nizej niz ten poziom ktory wyrzucal. Ja obstawiam cene 14.06zl bazujac na at. Ryzko duze dla niego bo im wiecej ludu, im nizsza cena tym gorzej tym sterowac nawet jak ma te 15-20k akcji. Mnie tutaj nie zdziwi ani 11-12zl ani rajd 100% up
A kto i po co miałby to brać?
Od 3 lat mamy tu nieświeży catering i odgrzewanie starych zatęchłych kotletów - on taki "polski producent gier" co od lat nabiera akcjonariuszy na dwudziesto milionowe zyski.
Dnia 2019-11-05 o godz. 09:55 ~Dandi napisał(a): > A kto i po co miałby to brać? > > Od 3 lat mamy tu nieświeży catering i odgrzewanie starych zatęchłych kotletów - on taki "polski producent gier" co od lat nabiera akcjonariuszy na dwudziesto milionowe zyski.
Witam Jak zrobi podbitke zeby sobie walnac np wieksze kolko to i bez inf moze zrobic. Wowczas zobaczysz kto to kupuje.
Dnia 2019-11-05 o godz. 11:12 ~borewicz napisał(a): > nawet jak zrobi rajd up na 100 % to kto to odda po 30 pln ??? 90% ma średnią cenę zakupu znacznie powyżej 35 pln .... > > może w tym szaleństwie jest jakaś metoda bądź zamysł na odbiór
Witam Oddadza ci co beda realizowac strate podatkowa, gorzej jak pociagnie ponad 40zl xd poki co jak widac marazm, odlozenie waloru na long + zbieranie jak zbije bardziej.
Życzę sobie i wszystkim powrotu na 3-cyfrówkę ale niestety jest to życzenie tylko pobożne bez żadnych podstaw.
Wszyscy zostaliśmy tu najzwyczajniej oszukani.
Dnia 2019-11-05 o godz. 14:38 ~Dandi napisał(a): > Napiszcie, co się spełniło z licznych mega prognoz i szumnych zapowiedzi zwolińskiego i fijałkowskiego?
Niestety nic się nie spełniło, manipulowali i kłamali jak z nut. Zmienił się za to kurs akcji... Wiem, wiem że wszelka krytyka jest u niemile widziana, ale niestety - nie mam nic na obronę tej swojej inwestycji.