Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  16,20 zł , zmiana od tamtej pory: -72,47%

Re: pomyłka

Dnia 2019-11-04 o godz. 22:49 ghost-man napisał(a):
> zaczyna się potwierdzać to co przewidywałem w czwartek :
> ten tydzień powinien byc kluczowy i zadecyduje o mocniejszym ruchu w którymś kierunku albo mocne bęcccc albo mocne hoppp
> czarne czy czerwone prosimy obstawiać :) :)
>
> potwierdza to wolumen zrobiliśmy dziś prawie 50 % tego co w tamtym tygodniu całym ... tak wiec zapinamy pasy i..i..i..i.. ....
> AUTOR - RZEŹNIK KURSU zdecyduje :) :)

Witam
Problem 1, jesli chce zebrac to ktos musi mu to oddac a cena i tak smieszna wiec szarpniecie w dol musi zrobic by przestraszeni oddali, problem 2 taki ze nizej tez gotowi do zakupow wiekszych sa, problem 3 ktory jest dosc prosty zrobic 15-20% rajd i pchna go ludzie widzac wyrzucac zechca zniecierpliwieni a on sobie zbierze wieksze pakiety no ale wyzej niestety, choc i tak nizej niz ten poziom ktory wyrzucal. Ja obstawiam cene 14.06zl bazujac na at. Ryzko duze dla niego bo im wiecej ludu, im nizsza cena tym gorzej tym sterowac nawet jak ma te 15-20k akcji. Mnie tutaj nie zdziwi ani 11-12zl ani rajd 100% up

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TBULL 4,69% 4,46 2025-10-02 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.