Wasz poziom wiedzy jest porazajaco niski https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/biedronka-lidl-zm-kania-biedronka-wyniki-2018,203,0,2417867.html
>Lidl rzadko podaje nazwę producenta Na każdym opakowaniu masz - Wyprodukowano dla Lidl przez xxxxxx Pod markami własnymi danej sieci mogą się kryć różni producenci
dla mnie to w smaku jest pierwotny majonez Winiary - wtedy był najlepszy, później zaczęli majstrować i poszedł lekko w stronę babuni - jeśli nie wierzycie kupcie Winiary i Kania i nie patrząc który jecie odgadnijcie jaki to produkt - są bardzo podobne tylko Kania trochę lepszy
Zastanawiam sie jakim glabem trzeba byc i wiesniakiem jak ten Henryk Kania. Stalo sie z nim diklsdnie to co przewidywalem. Nie rozumiem takich ludzi, to jakis masochista. Zbudowal buznes a potem wszystko sp... Dolil, uciekl, blaka sie gdzies na antypodach, ciagle ucieka, ukrywa sie, czy to go czegos nauczylo? A jakie obciazenie dla dzieci i calej rodziny...Zal mi go. Dla mnie jest zwyklym tchorzem i looserem.
Przykład z dzisiaj. Kupiłem w Biedronie kiełbasę pod nazwą BIEDRONKA - Kiełbasa wiejska tradycyjnie wedzona (100g otrzymano z 116g miesa) cena 30 zł kg. Wyprodukowana przez Madej&Wróbel dla Biedry. Snob oczywiście powie,że on nie będzie kupował marek własnych bo to syf z papierem toaletowym :) Zapewniam iż jest to bdb kiełbasa
Dobrze, że Ci smakuje. Ale jakbyś kiedyś chciał sam sobie zrobić tradycyjnie wędzoną kiedłasę rozdrobnioną, to na 1 kg wyrobu gotowego musiałbyś zużyć min 1,5 kg mięsa.
To że kani praktycznie nie ma to prawda, ta spółka niczego nie produkuje od prawie roku i istnieje już tylko na papierze, nawet konto na fb już zlikwidowali, a Heniek położył na to wszystko wawrzona i siedzi w ciepłych krajach.