• Może coś z tego będzie Autor: ~kauczyński [83.22.241.*]
    Może coś z tego będzie, czuję że w tej kadencji media wrócą do narodowych rąk.
    Jacek Sasin w TVP Info skarży się na media. "Musimy jeszcze bardziej zagwarantować pluralizm"
     Musimy jeszcze bardziej ten pluralizm medialny zagwarantować, żeby móc też z naszymi przekazami, prawdziwą informacją o polityce, którą prowadzimy, trafiać też do mieszkańców dużych miast - powiedział wicepremier.
    hahaha
    Ładnie to określił prokurator Piotrowicz , ze TVP urąga ludzkiej inteligencji ale musi dotrzeć
    do wyborców . Z kolei Kaczyński mówił , ze telewizja to tylko takie obrazki a ludzie nie analizują treści . Kurski - ciemny lud to kupi . Morawiecki, ludzie są tak ciemni że to działa.
  • Re: Może coś z tego będzie Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    Ty kauczyński masz rację szkoda że tusek nie sprywatyzował i nie sprzedał LOTu  Lufthanzie ........ TVP powiedział po co płacić abonament już byli na skraju bankructwa a potem sprzedałoby się dla stacji niemieckiej i byłby niemieckie media obiektywne jak TVN
    po co przekopywać mierzeję jak można meldować się za każdym kursem ruskiemu żeby poczuł się ważny i doceniony brat ze wschodu po co w ogóle nam niezależność państwa tak się przyzwyczaiłeś przez te 123 lata być bitym batem po gołej d..... że ci się spodobało   - to oczywiście przenośnia bo ty jesteś postkomunek i dobrze ci było w PRLu pewno co wieczór modlisz się do obrazu Stalina
  • adta la vista Autor: ~makler [88.199.172.*]
    Kauczyński ma rację
    Po co nam nowe lotnisko przecież jest w Berlinie
    Kauczyński ma zniewolony umysł i dlatego ma rację
    ale my Polacy myślimy inaczej i dlatego opinią Kaczyńskiego jest nieważna
    Idziemy swoją drogą i jak Kaczyńskiemu nie po drodze to asta la vista
  • Re: adta la vista Autor: ~kauczyński [83.22.241.*]
    Ja tylko napisałem o wolnych mediach, cieszy mnie to że dążymy jak za komuny, wszystkie polskie media.
    Wkleiłem tylko opinie Piotrowicza czy Kaczyńskiego. Tam mojej negatywnej opinii nie przedstawiłem więc po co ten jazgot ?

LOT , Bogu dzięki że Tusk go nie sprzedał i dał im 800 mln na przetrwanie.
    LOT ......9 mln pasażerów w 2019 r a Lufthansa 120 mln. Dobrze że PiS CHCE wybudować największe lotnisko w Europie i jeszcze rozbudowuje za 500 mln lotnisko w Radomiu (Czy jakieś samoloty latają do Radomia?) Jak wybuduje się to lotnisko to może bankruta LOT Lufthansa przejmie. Najpierw zainwestujmy 35 mld zł a w rzeczywistości 60 mld.

Jest wielki port wodny w Gdańsku i 60 km dalej Elbląg i super że budujemy za 2 mld kanał dla kilku statków, jachtów w roku o zanurzeniu do 2 m. I jeszcze zatrudnimy za grube miliony firmę do odmulania go tak jak przy gazoporcie, za 100 mln rocznie odmula go firma holenderska.

Tak z ciekawości co nakręca polską gospodarkę, co przynosi zyski aby wypłacać socjal. Niby nas oddłużają a ja nie wiem co ją napędza? Może te statki czy samochody budowane przez Morawieckiego ? Hahah ale bajer, oddłużamy się, zaraz się posikam.

• Re: adta la vista Autor: ~Car [37.248.163.*]
    Załóż pampersa żeby nie mieć plamy na podłodze
  • Re: adta la vista Autor: ~kauczyński [83.22.241.*]
    Nie muszę, jeszcze trzymam. Ale ubaw mam wielki, z ciemnotą jeszcze nikt nie wygrał. A największy ubaw mam jak ciemnota klaszcze gdy płaci na wszystkim większy vat. To ich najbardziej podnieca. (jestem ciekaw cy oni wiedzą że firmy nie płacą vatu tylko tubylcy)
    Ostatnio wypowiadała się polka miliarderka, która wielkie pieniądze zarobiła za oceanem i jak redaktor zapytał się jaki ma stosunek do ojczyzny to powiedziała, że największy żal miała, że w wielkiej ciemnocie się wychowywała.
    No Car a teraz rysuj swoje wykresiki i wielki krach na świecie, jutro produkcja przemysłowa w Polsce, jak przewidujesz ,minus 5 % ? No to narodowe media do ataku przystąpią i będą kreślić wielkie spowolnienie w Niemczech z najniższym bezrobociem i nadwyżką budżetową ósmy rok z rzędu wielkości 100 mld zł hahaha. Cezary Gmyz już coś wymyśli.
  • Re: adta la vista Autor: ~student [89.64.41.*]
    kauczyński zgadzam się z tobą !!!
    jak patrzę na to z jakim uporem walczysz z beznadziejnym skutkiem
    to przyznaję ci rację że z ciemnotą trudno wygrać
[x]
PMPG 2,49% 2,06 2025-10-07 13:18:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.