Ja tylko napisałem o wolnych mediach, cieszy mnie to że dążymy jak za komuny, wszystkie polskie media.
Wkleiłem tylko opinie Piotrowicza czy Kaczyńskiego. Tam mojej negatywnej opinii nie przedstawiłem więc po co ten jazgot ?
LOT , Bogu dzięki że Tusk go nie sprzedał i dał im 800 mln na przetrwanie.
LOT ......9 mln pasażerów w 2019 r a Lufthansa 120 mln. Dobrze że PiS CHCE wybudować największe lotnisko w Europie i jeszcze rozbudowuje za 500 mln lotnisko w Radomiu (Czy jakieś samoloty latają do Radomia?) Jak wybuduje się to lotnisko to może bankruta LOT Lufthansa przejmie. Najpierw zainwestujmy 35 mld zł a w rzeczywistości 60 mld.
Jest wielki port wodny w Gdańsku i 60 km dalej Elbląg i super że budujemy za 2 mld kanał dla kilku statków, jachtów w roku o zanurzeniu do 2 m. I jeszcze zatrudnimy za grube miliony firmę do odmulania go tak jak przy gazoporcie, za 100 mln rocznie odmula go firma holenderska.
Tak z ciekawości co nakręca polską gospodarkę, co przynosi zyski aby wypłacać socjal. Niby nas oddłużają a ja nie wiem co ją napędza? Może te statki czy samochody budowane przez Morawieckiego ? Hahah ale bajer, oddłużamy się, zaraz się posikam.