• Będą żałować ci co sprzedają Autor: ~Remigiusz [31.0.122.*]
    Wydaje się, że niedługo Ci co sprzedali będą sobie pluli w brodę i żałować swej decyzji :-)
  • Re: Będą żałować ci co sprzedają Autor: ~Taaa [193.111.166.*]
    Bo masz tajemną wiedzę prosto z Sędziszowa?
  • Re: Będą żałować ci co sprzedają Autor: ~skeczu [185.237.57.*]
    Dnia 2019-10-16 o godz. 14:19 ~Remigiusz napisał(a):
    > Wydaje się, że niedługo Ci co sprzedali będą sobie pluli w brodę i żałować swej decyzji :-)

ty tak na powaznie ?

• Re: Będą żałować ci co sprzedają Autor: ~Warren [104.131.188.*]
    Dnia 2019-10-16 o godz. 14:21 ~skeczu napisał(a):
    > Dnia 2019-10-16 o godz. 14:19 ~Remigiusz napisał(a):
    > > Wydaje się, że niedługo Ci co sprzedali będą sobie pluli w brodę i żałować swej decyzji :-)
    >
    > ty tak na powaznie ?
    >

No coś ty , ma chłop nerwa bo ktoś go dzisiaj uprzedził - on woli poczekać i odda po 15gr pod koniec miesiąca :)

• Re: Będą żałować ci co sprzedają Autor: ~Remigiusz [31.0.122.*]
    Nie, po prostu wolę sprzedać znacznie wyżej niż 0,40 zł.
    Ps. Przypomnę te słowa na forum pod koniec października :-)
    Pozdrawiam
  • Re: Będą żałować ci co sprzedają Autor: ~Taaa [193.111.166.*]
    Dnia 2019-10-16 o godz. 14:49 ~Remigiusz napisał(a):
    > Nie, po prostu wolę sprzedać znacznie wyżej niż 0,40 zł.
    > Ps. Przypomnę te słowa na forum pod koniec października :-)
    > Pozdrawiam

Ja ci też przypomnę insajderku od siedmiu boleści.
  • Re: Będą żałować ci co sprzedają Autor: ~Remigiusz [31.0.122.*]
    Używanie argumentów ad personam dowodzi tylko prymitywizmu intelektualnego osoby ukrywającej się pod nickiem: Taaa.
    Może warto poczekać do końca października, aby przekonać się o swoich racjach, a nie obrażać osoby mające inne zdanie ? Nieprawdaż ?
  • Re: Będą żałować ci co sprzedają Autor: spock55 [37.47.185.*]
    No dobra czekam na twoje argumenty. Niby czemu spółka ma odpalić skoro dotąd niczego poza opowiadaniem bajek nie dokonała?
  • Re: Będą żałować ci co sprzedają Autor: ~vito [176.109.165.*]
    żałują mniej więcej od 2 zł hehe
  • Re: Będą żałować ci co sprzedają Autor: ~Rx [31.0.122.*]
    No, chyba że kupili po 0,30 zł i sprzedali po 0,50 zł. :-) Ci nie żałują.
  • Re: Będą żałować ci co sprzedają Autor: ~morelka [83.6.44.*]
    Myślę, najbardziej rozżalony z powodu sprzedaży akcji będzie zarząd i Mr. Gładki.
  • Re: Będą żałować ci co sprzedają Autor: pati_ [87.105.245.*]
    Dnia 2019-10-16 o godz. 18:33 ~morelka napisał(a):
    > Myślę, najbardziej rozżalony z powodu sprzedaży akcji będzie zarząd i Mr. Gładki.

A ja zastanawiam się Morelko, czy zmiana na stanowisku prezesa( tu mam na myśli zupełne odsunięcie "Mr. Gładkiego" od rządów we Fluidzie) ,pomogłoby spółce, czy mimo wad urządzenia dałooby się coś wycisnąć z tego złomu i sprzedać z zyskiem.
    Bo jeśli tak ,to gramy dalej. I oczywiście jeśli długi jej nie pogrążą ,ale chyba wierzyciele woleliby żeby zakład działał ,bo innej drogi odzyskania utopionych pieniędzy chyba nie mają.

P.s. pamiętałam ,że jesteś wodnik :)
  • Re: Będą żałować ci co sprzedają Autor: ~tom [193.111.166.*]
    Dnia 2019-10-16 o godz. 20:12 pati_ napisał(a):
    > Dnia 2019-10-16 o godz. 18:33 ~morelka napisał(a):
    > > Myślę, najbardziej rozżalony z powodu sprzedaży akcji będzie zarząd i Mr. Gładki.
    >
    > A ja zastanawiam się Morelko, czy zmiana na stanowisku prezesa( tu mam na myśli zupełne odsunięcie "Mr. Gładkiego" od rządów we Fluidzie) ,pomogłoby spółce, czy mimo wad urządzenia dałooby się coś wycisnąć z tego złomu i sprzedać z zyskiem.
    > Bo jeśli tak ,to gramy dalej. I oczywiście jeśli długi jej nie pogrążą ,ale chyba wierzyciele woleliby żeby zakład działał ,bo innej drogi odzyskania utopionych pieniędzy chyba nie mają.
    >
    > P.s. pamiętałam ,że jesteś wodnik :)

Obawiam się że to by nic nie dało. Kilka razy pytałem o to moich byłych współpracowników ze śp. BD i odpowiedź zawsze była taka sama "a co to da"? Jedyny sposób żeby się przekonać czy ta technologia jest coś warta jest zbudowanie drugiego OZE na podstawie doświadczeń z tego nieudanego pierwszego. Tylko póki co brak altruistów gotowych wyłożyć (a być może i stracić) kilkadziesiąt milionów tylko na słowo prezesa że to będzie już działać.Poza tym Świat idzie do przodu. Podobno w RPA są już działające instalacje.
  • Re: Będą żałować ci co sprzedają Autor: pati_ [87.105.245.*]
    Widzisz Tom gładki ma zasadę -wszystko albo nic, czyli albo albo odrazu licencja bez praktyki ( tak było w 2012r) albo zakład stoi cały rozpaprany, a tutaj być może trzeba stopniowo dochodzić do celu, np praca na jednym reaktorze, a dopiero potem dołączać resztę , ale nie prezes zakłada różowe okulary, lata po świecie i chce sprzedawać licencję na podstawie rysunków technicznych :))
  • Re: Będą żałować ci co sprzedają Autor: spock55 [37.47.185.*]
    Zwykle tylko jeden pracował i nigdy nie osiągnął zakładanej wydajności i bezawaryjności. Teraz go rozbudowali, ale czy coś to da?
  • Re: Będą żałować ci co sprzedają Autor: ~morelka [83.6.44.*]
    Dnia 2019-10-16 o godz. 20:12 pati_ napisał(a):
    > Dnia 2019-10-16 o godz. 18:33 ~morelka napisał(a):
    > > Myślę, najbardziej rozżalony z powodu sprzedaży akcji będzie zarząd i Mr. Gładki.
    >
    > A ja zastanawiam się Morelko, czy zmiana na stanowisku prezesa( tu mam na myśli zupełne odsunięcie "Mr. Gładkiego" od rządów we Fluidzie) ,pomogłoby spółce, czy mimo wad urządzenia dałooby się coś wycisnąć z tego złomu i sprzedać z zyskiem.
    > Bo jeśli tak ,to gramy dalej. I oczywiście jeśli długi jej nie pogrążą ,ale chyba wierzyciele woleliby żeby zakład działał ,bo innej drogi odzyskania utopionych pieniędzy chyba nie mają.
    >
    > P.s. pamiętałam ,że jesteś wodnik :)

Pati, nie wiem czy zmiana na stanowisku prezesa coś zmieni, jeśli ta technologia nie działa, jest jedynie kupa gruzu oraz komornik na karku. Natomiast zastanawiam się, czy jest taka możliwość, aby większościowi udziałowcy przejęli spółkę, bądź co bądź notowaną na NC i zmienili profil jej działalności. Czy coś takiego ma sens ? Czy zadłużony Fluid może być jeszcze dla kogoś gratką?

• Re: Będą żałować ci co sprzedają Autor: ~Warren [107.170.127.*]
    Dnia 2019-10-17 o godz. 15:26 ~morelka napisał(a):
    > Dnia 2019-10-16 o godz. 20:12 pati_ napisał(a):
    > > Dnia 2019-10-16 o godz. 18:33 ~morelka napisał(a):
    > > > Myślę, najbardziej rozżalony z powodu sprzedaży akcji będzie zarząd i Mr. Gładki.
    > >
    > > A ja zastanawiam się Morelko, czy zmiana na stanowisku prezesa( tu mam na myśli zupełne odsunięcie "Mr. Gładkiego" od rządów we Fluidzie) ,pomogłoby spółce, czy mimo wad urządzenia dałooby się coś wycisnąć z tego złomu i sprzedać z zyskiem.
    > > Bo jeśli tak ,to gramy dalej. I oczywiście jeśli długi jej nie pogrążą ,ale chyba wierzyciele woleliby żeby zakład działał ,bo innej drogi odzyskania utopionych pieniędzy chyba nie mają.
    > >
    > > P.s. pamiętałam ,że jesteś wodnik :)
    >
    > Pati, nie wiem czy zmiana na stanowisku prezesa coś zmieni, jeśli ta technologia nie działa, jest jedynie kupa gruzu oraz komornik na karku. Natomiast zastanawiam się, czy jest taka możliwość, aby większościowi udziałowcy przejęli spółkę, bądź co bądź notowaną na NC i zmienili profil jej działalności. Czy coś takiego ma sens ? Czy zadłużony Fluid może być jeszcze dla kogoś gratką?
    >

Można tylko po co ? Nie taniej od 0 startować niż takiego truposza reanimować.
    Może się okazać że oprócz oficjalnego zadłużenia jest jeszcze jakieś ukryte. Tego nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie ratował.

• Re: Będą żałować ci co sprzedają Autor: ~Xxxx [87.197.108.*]
    HA HA HA HA

Czyżby nowe wcielenie JAZA się objawiło ?
  • Re: Będą żałować ci co sprzedają Autor: ~Członek_LGBT [31.0.46.*]
    Wolę żałować że nie zarobiłem niż żałować że straciłem
[x]
FLUID -4,76% 0,10 2020-02-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.