Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,37 zł , zmiana od tamtej pory: -72,97%

Re: Będą żałować ci co sprzedają

Dnia 2019-10-16 o godz. 20:12 pati_ napisał(a):
> Dnia 2019-10-16 o godz. 18:33 ~morelka napisał(a):
> > Myślę, najbardziej rozżalony z powodu sprzedaży akcji będzie zarząd i Mr. Gładki.
>
> A ja zastanawiam się Morelko, czy zmiana na stanowisku prezesa( tu mam na myśli zupełne odsunięcie "Mr. Gładkiego" od rządów we Fluidzie) ,pomogłoby spółce, czy mimo wad urządzenia dałooby się coś wycisnąć z tego złomu i sprzedać z zyskiem.
> Bo jeśli tak ,to gramy dalej. I oczywiście jeśli długi jej nie pogrążą ,ale chyba wierzyciele woleliby żeby zakład działał ,bo innej drogi odzyskania utopionych pieniędzy chyba nie mają.
>
> P.s. pamiętałam ,że jesteś wodnik :)

Pati, nie wiem czy zmiana na stanowisku prezesa coś zmieni, jeśli ta technologia nie działa, jest jedynie kupa gruzu oraz komornik na karku. Natomiast zastanawiam się, czy jest taka możliwość, aby większościowi udziałowcy przejęli spółkę, bądź co bądź notowaną na NC i zmienili profil jej działalności. Czy coś takiego ma sens ? Czy zadłużony Fluid może być jeszcze dla kogoś gratką?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FLUID -4,76% 0,10 2020-02-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.