Papier jest po 0.14 groszy ..takze na mieliznie, nawet jakby byl po 4 zlote to stare 0.70 czy jakos tak...trzeba czekac..obrotow praktycznie nie ma...nic sie nie dzieje...
Dnia 2019-10-10 o godz. 12:59 ~Blow napisał(a): > Papier jest po 0.14 groszy ..takze na mieliznie, nawet jakby byl po 4 zlote to stare 0.70 czy jakos tak...trzeba czekac..obrotow praktycznie nie ma...nic sie nie dzieje...
W ciągu 5 lat spadł o 97,5%. Jakby teraz wzrósł 4-krotnie to nadal warty byłby tylko 10% tego co 5 - lat temu. Wiadomo, że IPO od Czarneckiego - ale więcej wiary ;)
OBAWIAM SIE ŻE MOŻESZ MIEC RACJE, TO CO ROBIŁ OPEN FINANCE PRZEJMUJA MAŁE FIREMKI TYPU FIN HOME A OF CORAZ MNIEJ ZARABIA , TEŻ SPUŚCIŁEM 30% MOICH AKCJI OPEN I JUŻ JE ZAINWESTOWAŁEM W JSW, NA GIEŁDZIE NIE WOLNO TERAZ KUPOWAĆ ŚMIECI TYPU GCN, VELTO CZY OFINANCE,, TYLKO KUPNO DOBRYCH STABILNYCH SPÓŁEK DAJE NADZIEJE NA TO ŻE ODZYSKAMY CHOĆ CZĘŚĆ PIENIEDZY A JA STRATY MAM JUŻ OGROMNE..
to ciekawe że wszyscy uciekają z bankruta na samym końcu...po najniższej cenie...buahahahatakie strachy na lachy to do dzieci w swojej piaskownicy...ja dobieram i średnia mi wciąż spada...za 3-5lat zacznę sprzedawać tej mądrej gawiedzi...
żaden naganiacz miałem tego świństwa ponad 30k i co dzień od długiego czasu opuszczałem pokład - dziś mi zostało do opylenia niewiele ponad karton i chciałem wystawić je na sprzedaż po 90 gr gdy kurs był 87 groni , zapomniałem zmienić formułe zlecenia na sprzedaż i tyle samo jeszcze kupiłem, teraz mam problem bo do sprzedania zostało prawie 3k gdy nikt powyżej 87 gr nie chce kupować. Za pare dni zaliczycie państwo pewnie 50 gr a później jeszcze niżej, nigdy więcej nic nie wartego śmietnika, polecam JSW tam jest moc..
chlopie ty masz chyba rozdwojenie jaźni,ciągle szczekałeś że będzie 80gr i wtedy wejdziesz spekulacyjnie a teraz się ośmieszasz pisząc że oddawałeś do teraz haha i zaś naganiasz na spadki że będzie/aktualnie 50gr i taniej.Może i będzie,ale to nie od Ciebie zależy,ale chociaż wypadałoby nie przeczyć sobie samemu w swoich postach... i powtórze się znowu:kto miał się wystraszyć już dawno oddał i czy będzie 80gr czy 8 gr to "wam" tego nie odda...bye
a i jeszcze holuś udowadniasz jaki jesteś inwestor pisząc że masz poważny problem sprzedać swój olbrzymi pakiet ok 3k. akcji bo kupiec jest po 87gr a Ty wziąłeś 3gr drożej... 9zł to poważny problem dla takiego poważnego inwestora,którego warto zawsze posłuchać....
to prawda, pisałem o 80 gr nawet planowałem dokupić wtedy akcji ale widząc to co się dzieje na tym bankrucie zmieniłem zdanie, sprzedawałem OF, przesiadłem się na JSW i tego nie żałuje bo tu zarabiam i śpie raczej spokojnie, szkoda że nie oddałem końcówki OF a Ty normalny raczej normalnie nie patrzysz w przyszłość majac takie akcje z perspektywą utraty wszystkiego bo tu nawet Leszek zapomniał o ratowaniu śmiecia.
A po co Leszek ma ratować wycenę?dla niego jest istotna realna wartość firmy i możliwość generowania przez nią kasy,większość firm zaliczało słabsze lata w swojej działalności i tak jest obecnie na Openie ale kiedyś ten trend się zmieni i wówczas spekuła będzie prowadzić kurs w przeciwnym kierunku a teraz niech ciśnie dalej choćby do grosza bo ja chcę mieć jeszcze więcej udziałów...
Może i ja więc odkupie sprzedane akcje dużo niżej np. po 40 gr wszystko możliwe to zależy od sytuacji i wyników spółki ale teraz moja kasa zarabia na JSW a nie cofa się w rozwoju ???.