• Niestety ..... Autor: ~JERRY [79.162.244.*]
    zarobią Ci co zaczną zakupy teraz , reszta co kupiła wczesnej nie zarobi, ten papier nigdy nie dobije do 3 zł .
  • Re: Niestety ..... Autor: ~Blow [188.147.107.*]
    Papier jest po 0.14 groszy ..takze na mieliznie, nawet jakby byl po 4 zlote to stare 0.70 czy jakos tak...trzeba czekac..obrotow praktycznie nie ma...nic sie nie dzieje...
  • Re: Niestety ..... Autor: ~JERRY [79.162.244.*]
    Dnia 2019-10-10 o godz. 12:59 ~Blow napisał(a):
    > Papier jest po 0.14 groszy ..takze na mieliznie, nawet jakby byl po 4 zlote to stare 0.70 czy jakos tak...trzeba czekac..obrotow praktycznie nie ma...nic sie nie dzieje...

nie sadze ,że ten papier urośnie 400 % ..
  • Re: Niestety ..... Autor: h3rlitz [88.199.43.*]
    W ciągu 5 lat spadł o 97,5%.
    Jakby teraz wzrósł 4-krotnie to nadal warty byłby tylko 10% tego co 5 - lat temu.
    Wiadomo, że IPO od Czarneckiego - ale więcej wiary ;)
  • Re: Niestety ..... Autor: ~Blow [188.147.107.*]
    Spokojnie..mamy czas
  • Re: Niestety ..... Autor: ~jasnowidz [37.248.250.*]
    Spokojnie...panika na giełdzie,to pewna "śmierć"..Tutaj jeszcze będzie 4zł,a może i wyżej...
  • Re: Niestety ..... Autor: ~holus [89.229.210.*]
    niektórzy jednak opuszczają pokład poniżej 90 gr ale czy warto, może lepszy rydz niż nic..
  • Re: Niestety ..... Autor: ~Bach [5.173.234.*]
    Hoollus sam pisałeś .parę miesięcy temu że spadnie do 80gr.to teraz kupuj a nie narzekaj...
  • NIKT nie zarobi ta WYDMUSZKA to BANKRUT :-) Autor: ~xxx [188.146.102.*]
    j.w.
  • Re: NIKT nie zarobi ta WYDMUSZKA to BANKRUT :-) Autor: ~Holus [89.229.210.*]
    OBAWIAM SIE ŻE MOŻESZ MIEC RACJE, TO CO ROBIŁ OPEN FINANCE PRZEJMUJA MAŁE FIREMKI TYPU FIN HOME A OF CORAZ MNIEJ ZARABIA , TEŻ SPUŚCIŁEM 30% MOICH AKCJI OPEN I JUŻ JE ZAINWESTOWAŁEM W JSW, NA GIEŁDZIE NIE WOLNO TERAZ KUPOWAĆ ŚMIECI TYPU GCN, VELTO CZY OFINANCE,, TYLKO KUPNO DOBRYCH STABILNYCH SPÓŁEK DAJE NADZIEJE NA TO ŻE ODZYSKAMY CHOĆ CZĘŚĆ PIENIEDZY A JA STRATY MAM JUŻ OGROMNE..
  • Re: NIKT nie zarobi ta WYDMUSZKA to BANKRUT :-) Autor: ~jw [89.229.210.*]
    trwa ucieczka z bankruta, po 88 gr niestety podzielam wyżej napisaną swoją opinię, nie dać się wciągnąć w śmieciówkę
  • Re: NIKT nie zarobi ta WYDMUSZKA to BANKRUT :-) Autor: ~king [83.26.253.*]
    to ciekawe że wszyscy uciekają z bankruta na samym końcu...po najniższej cenie...buahahahatakie strachy na lachy to do dzieci w swojej piaskownicy...ja dobieram i średnia mi wciąż spada...za 3-5lat zacznę sprzedawać tej mądrej gawiedzi...
  • Re: NIKT nie zarobi ta WYDMUSZKA to BANKRUT :-) Autor: h3rlitz [88.156.136.*]
    Przecież to jeden i ten sam naganiacz, który nawet sam ze sobą rozmawia :)

• Re: NIKT nie zarobi ta WYDMUSZKA to BANKRUT :-) Autor: ~holus [89.229.210.*]
    żaden naganiacz miałem tego świństwa ponad 30k i co dzień od długiego czasu opuszczałem pokład - dziś mi zostało do opylenia niewiele ponad karton i chciałem wystawić je na sprzedaż po 90 gr gdy kurs był 87 groni , zapomniałem zmienić formułe zlecenia na sprzedaż i tyle samo jeszcze kupiłem, teraz mam problem bo do sprzedania zostało prawie 3k gdy nikt powyżej 87 gr nie chce kupować. Za pare dni zaliczycie państwo pewnie 50 gr a później jeszcze niżej, nigdy więcej nic nie wartego śmietnika, polecam JSW tam jest moc..
  • Re: NIKT nie zarobi ta WYDMUSZKA to BANKRUT :-) Autor: ~normalny [83.26.253.*]
    chlopie ty masz chyba rozdwojenie jaźni,ciągle szczekałeś że będzie 80gr i wtedy wejdziesz spekulacyjnie a teraz się ośmieszasz pisząc że oddawałeś do teraz haha i zaś naganiasz na spadki że będzie/aktualnie 50gr i taniej.Może i będzie,ale to nie od Ciebie zależy,ale chociaż wypadałoby nie przeczyć sobie samemu w swoich postach...
    i powtórze się znowu:kto miał się wystraszyć już dawno oddał i czy będzie 80gr czy 8 gr to "wam" tego nie odda...bye
  • Re: NIKT nie zarobi ta WYDMUSZKA to BANKRUT :-) Autor: ~normalny [83.26.253.*]
    a i jeszcze holuś udowadniasz jaki jesteś inwestor pisząc że masz poważny problem sprzedać swój olbrzymi pakiet ok 3k. akcji bo kupiec jest po 87gr a Ty wziąłeś 3gr drożej...
    9zł to poważny problem dla takiego poważnego inwestora,którego warto zawsze posłuchać....

• Re: NIKT nie zarobi ta WYDMUSZKA to BANKRUT :-) Autor: ~jw [89.229.210.*]
    nie umiesz chłopie liczyc nie 9 a 90 zł plus prowizje zakupu,
  • Re: NIKT nie zarobi ta WYDMUSZKA to BANKRUT :-) Autor: ~holus [89.229.210.*]
    to prawda, pisałem o 80 gr nawet planowałem dokupić wtedy akcji ale widząc to co się dzieje na tym bankrucie zmieniłem zdanie, sprzedawałem OF, przesiadłem się na JSW i tego nie żałuje bo tu zarabiam i śpie raczej spokojnie, szkoda że nie oddałem końcówki OF a Ty normalny raczej normalnie nie patrzysz w przyszłość majac takie akcje z perspektywą utraty wszystkiego bo tu nawet Leszek zapomniał o ratowaniu śmiecia.
  • Re: NIKT nie zarobi ta WYDMUSZKA to BANKRUT :-) Autor: ~Ziom [188.146.97.*]
    A po co Leszek ma ratować wycenę?dla niego jest istotna realna wartość firmy i możliwość generowania przez nią kasy,większość firm zaliczało słabsze lata w swojej działalności i tak jest obecnie na Openie ale kiedyś ten trend się zmieni i wówczas spekuła będzie prowadzić kurs w przeciwnym kierunku a teraz niech ciśnie dalej choćby do grosza bo ja chcę mieć jeszcze więcej udziałów...
  • Re: NIKT nie zarobi ta WYDMUSZKA to BANKRUT :-) Autor: ~holuś [89.229.210.*]
    Może i ja więc odkupie sprzedane akcje dużo niżej np. po 40 gr wszystko możliwe to zależy od sytuacji i wyników spółki ale teraz moja kasa zarabia na JSW a nie cofa się w rozwoju ???.
[x]
OPENFIN 0,00% 0,05 2023-02-02 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.