Vito ,ja licze na to,ze ktoregos pieknego poranka nie bede musial czytac takich wyzerowanych przez Jana troli jak Ty ,jezeli Fluid to syf to co Ty tutaj kur....... robisz na 15 minut przed pierwszym dzwonkiem? proste pytanie ,slucham?
All, ja sobie właśnie zrobiłem okienko zamiast lekcji religii - więc w zastępstwie Vita pozwolę sobie dać Ci odpowiedź. Jakiś tydzień temu napisałem na forum do wiadomości mojego drucha plugawego, że na Fluidzie będzie tak jak na Ursusie - najpierw gównoinfo i wzrost, a potem zjazd. Ursus już ruszył, a jak uzbroisz się w cierpliwość, to niedługo obejrzysz to sobie również tutaj. Wystarczy chwilę poczekać ...
Dnia 2019-09-30 o godz. 09:43 ~tygrys_myszowaty napisał(a): > All, ja sobie właśnie zrobiłem okienko zamiast lekcji religii - więc w zastępstwie Vita pozwolę sobie dać Ci odpowiedź. Jakiś tydzień temu napisałem na forum do wiadomości mojego drucha plugawego, że na Fluidzie będzie tak jak na Ursusie - najpierw gównoinfo i wzrost, a potem zjazd. Ursus już ruszył, a jak uzbroisz się w cierpliwość, to niedługo obejrzysz to sobie również tutaj. Wystarczy chwilę poczekać ...
Do 10.10 wszystko się wyjaśni,czy kolejna ściema czy naprawdę kasa wpłynie pozdrawiam
Dnia 2019-09-30 o godz. 10:00 ~Kuba napisał(a): > Dnia 2019-09-30 o godz. 09:43 ~tygrys_myszowaty napisał(a): > > All, ja sobie właśnie zrobiłem okienko zamiast lekcji religii - więc w zastępstwie Vita pozwolę sobie dać Ci odpowiedź. Jakiś tydzień temu napisałem na forum do wiadomości mojego drucha plugawego, że na Fluidzie będzie tak jak na Ursusie - najpierw gównoinfo i wzrost, a potem zjazd. Ursus już ruszył, a jak uzbroisz się w cierpliwość, to niedługo obejrzysz to sobie również tutaj. Wystarczy chwilę poczekać ... > > Do 10.10 wszystko się wyjaśni,czy kolejna ściema czy naprawdę kasa wpłynie > pozdrawiam
Nic się nie wyjaśni bo znowu będzie nowy termin. I może dziadek info kanadyjskie poda żeby zwały nie było. A kasa nie wpłynie bo nikt nie da na coś co nie działa.
Dnia 2019-09-30 o godz. 10:32 ~westors napisał(a): > Księgowy myszowaty,Taaa sami wizjonerzy, jasnowidze.Jak sami mawiacie ''z d....y wzięte opinie'' > Taniej się już nie kupi,będzie tylko drożej (((:
Dzisiaj nasz cudaku ostatni dzień tej akredytywy. Po kursie widać jak kasa idzie :))))
Dnia 2019-09-30 o godz. 10:37 ~Taaa napisał(a): > Dnia 2019-09-30 o godz. 10:32 ~westors napisał(a): > > Księgowy myszowaty,Taaa sami wizjonerzy, jasnowidze.Jak sami mawiacie ''z d....y wzięte opinie'' > > Taniej się już nie kupi,będzie tylko drożej (((: > > Dzisiaj nasz cudaku ostatni dzień tej akredytywy. Po kursie widać jak kasa idzie :))))
A co ci napisze że jutro będzie , oni w to chyba faktycznie wierzą że ktoś wyskoczy z kolejnych baniek jak prezes wszystko topi czego się dotknie. Kto by chciał budować zakład z takim gościem który wziąłby 50mln a za pół roku wyciągałby łapy po kolejne bo okazało by się że te poprzednie wydał na ratowanie swojego tyłka.
Dnia 2019-09-30 o godz. 10:32 ~westors napisał(a): > Księgowy myszowaty,Taaa sami wizjonerzy, jasnowidze.Jak sami mawiacie ''z d....y wzięte opinie'' > Taniej się już nie kupi,będzie tylko drożej (((:
Drożej od czego ? Tygrys się myli, jazda tutaj już była , teraz czekamy na oddawanie zawiedzionego tłumu a to na pewno nastąpi. Porównanie do Ursusa też nietrafione oni przynajmniej coś potrafią wyprodukować i tam można było się łudzić tutaj nie wiem kto jeszcze się łudzi. Do zrzutu trochę chłopaki mają na samym prywatnym było kiedyś ponad 4mln akcji , teraz nowych leszczy też trochę doszło więc nie wiem czy te 25-30gr które im obiecałem wytrzyma - może trochę niżej się ustawię.
fajnie sie Was czyta golodupce,siedzicie tutaj dzien i noc ,zamiast gdzie indziej zarabiac ,ja nigdy nie bylem na forum spoki,ktora mnie nie interesuje wypisujac bzdury,dlatego moge smialo stwierdzic ze mamy tutaj : 1. Akcjonariuszy ,ktorych Jan pozbyl resztek kapiatlu jak i godnosci na zjezdzie z 2zl do 17gr np. Warren 2. Platnych troli za 15gr od posta np. kolega podszywajacy sie pod inncych np. podroba westor 3. Biznesmenow ,ktorych Jan skrzywdzil jak schylali sie po biomase np. tygrys
Dnia 2019-09-30 o godz. 11:03 ~all napisał(a): > fajnie sie Was czyta golodupce,siedzicie tutaj dzien i noc ,zamiast gdzie indziej zarabiac ,ja nigdy nie bylem na forum spoki,ktora mnie nie interesuje wypisujac bzdury,dlatego moge smialo stwierdzic ze mamy tutaj : > 1. Akcjonariuszy ,ktorych Jan pozbyl resztek kapiatlu jak i godnosci na zjezdzie z 2zl do 17gr np. Warren > 2. Platnych troli za 15gr od posta np. kolega podszywajacy sie pod inncych np. podroba westor > 3. Biznesmenow ,ktorych Jan skrzywdzil jak schylali sie po biomase np. tygrys
Ale analiza - brawo ty. Nie zapominaj jeszcze o 4 grupie - czyli przyszli wyzerowani z kapitału którzy połączą się z grupą nr 1 za jakiś czas. Jak stracisz tutaj dużo kasy to pewnie z godnością opuścisz forum i pójdziesz gdzie indziej zarabiać. Tak przy okazji to które informację są bzdurami - twierdzisz może że Janek to wzór do naśladowania czy jesteś może pewny na 100% że ten deal wyjdzie ( ja też kiedyś byłem może nie na 100% dlatego jeździłem do firmy , na WZA itd, ale cały czas były tylko czcze obietnice które do dzisiaj nawet w 1% się nie sprawdziły) Wierz dalej ale uszanuj to że inni już przejrzeli na oczy bo pewnie niebawem do nich dołączysz.
Dnia 2019-09-30 o godz. 10:51 ~westors napisał(a): > No to czekajcie do u......j śmierci > Postaw zlecenie taniej,najtaniej kupię (((:
Nie wiem dlaczego się tak denerwujesz. To nie moja wina że wierzysz w bajki. Na twoje usprawiedliwienie powiem ci że też kiedyś mu wierzyłem ale król jest nagi i nic nie pomogą piękne listy intencyjne czy warunkowe umowy z których nic nie wynika oprócz kolejnej rzeszy utopionych akcjonariuszy. Powiem ci więcej prezes jest tak nieudolny że nawet akcji nie potrafi sprzedawać o informowaniu o tym fakcie nawet nie wspomnę. Chcesz z takim człowiekiem budować swoje marzenia buduj tylko pretensje później miej do siebie ewentualnie do niego. To jest od jakiegoś czasu spółka typowo śmieciowa tyle i aż tyle - cytując klasyka nie róbmy z szamba perfumerii.
Dnia 2019-09-30 o godz. 11:05 ~westors napisał(a): > Krótko -CHCĘ > ''Z szamba perfumerii'' ? wy zrobiliście i robicie dalej odwrotnie.Pytanie w jakim celu ???
Ile razy można to samo pisać. Metoda prosta , kupujesz szambo po 20gr sprzedajesz po 40-50 jak się uda. Oczywiście trzeba mieć rękę na pulsie bo jak kupisz za 20gr to może trzeba będzie opychać po 8gr ale nie ma się co wiązać bo to źle się kończy na takich wydmuchach.