Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,40 zł , zmiana od tamtej pory: -75,00%

Re: zero produkcji przez ostatnie 10 lat

Dnia 2019-09-30 o godz. 10:51 ~westors napisał(a):
> No to czekajcie do u......j śmierci
> Postaw zlecenie taniej,najtaniej kupię (((:

Nie wiem dlaczego się tak denerwujesz. To nie moja wina że wierzysz w bajki.
Na twoje usprawiedliwienie powiem ci że też kiedyś mu wierzyłem ale król jest nagi i nic nie pomogą piękne listy intencyjne czy warunkowe umowy z których nic nie wynika oprócz kolejnej rzeszy utopionych akcjonariuszy.
Powiem ci więcej prezes jest tak nieudolny że nawet akcji nie potrafi sprzedawać o informowaniu o tym fakcie nawet nie wspomnę.
Chcesz z takim człowiekiem budować swoje marzenia buduj tylko pretensje później miej do siebie ewentualnie do niego.
To jest od jakiegoś czasu spółka typowo śmieciowa tyle i aż tyle - cytując klasyka nie róbmy z szamba perfumerii.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FLUID -4,76% 0,10 2020-02-17 15:16:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.