Dnia 2019-09-30 o godz. 11:03 ~all napisał(a):
> fajnie sie Was czyta golodupce,siedzicie tutaj dzien i noc ,zamiast gdzie indziej zarabiac ,ja nigdy nie bylem na forum spoki,ktora mnie nie interesuje wypisujac bzdury,dlatego moge smialo stwierdzic ze mamy tutaj :
> 1. Akcjonariuszy ,ktorych Jan pozbyl resztek kapiatlu jak i godnosci na zjezdzie z 2zl do 17gr np. Warren
> 2. Platnych troli za 15gr od posta np. kolega podszywajacy sie pod inncych np. podroba westor
> 3. Biznesmenow ,ktorych Jan skrzywdzil jak schylali sie po biomase np. tygrys
Ale analiza - brawo ty.
Nie zapominaj jeszcze o 4 grupie - czyli przyszli wyzerowani z kapitału którzy połączą się z grupą nr 1 za jakiś czas.
Jak stracisz tutaj dużo kasy to pewnie z godnością opuścisz forum i pójdziesz gdzie indziej zarabiać. Tak przy okazji
to które informację są bzdurami - twierdzisz może że Janek to wzór do naśladowania czy jesteś może pewny na 100% że ten deal wyjdzie ( ja też kiedyś byłem może nie na 100% dlatego jeździłem do firmy , na WZA itd, ale cały czas były tylko czcze obietnice które do dzisiaj nawet w 1% się nie sprawdziły)
Wierz dalej ale uszanuj to że inni już przejrzeli na oczy bo pewnie niebawem do nich dołączysz.