Ostrzegałem od 9.5zł jako jedyny na forum, więc skąd taka zaskakująca reakcja? Zaproponujcie własną spółkę to pogadamy, w JSW jestem od wczoraj, ale zgoda, że może być taniej )))
PKP tez kupiłem, pozostałe Fasing i Zamet spółki niepłynne, więc nigdy nie kupię. Fasing ok ze względu na dywidendę (np.: na ike), ale Zamet, nie wnikając w szczegóły zupełnie nie atrakcyjny, podobnie jak BOŚ.
zamet bylo po 0,6x nawet fasing, dojrzewa do wrostu pkp, obstawiam akcej jak att w zeszlum roku wiec dobieram bos, licze na odcecie od akcji, kazdy sie tu meczy od lat, niech zrobia godne wezwanie powyzej nomialu. doskonale wiesz ze to realny scenariusz
niestety, ale raczej jest to mało realne, boś ma misję polityczną drewniane domy, kredyty dla spółek popis, wyniki nie są istotne, chyba ,że aby uniknąć plajty za dużo do stracenia dla rządzących, a więc chomąto raczej będzie aż do upadłości para banku tak jak się stało ze niektórymi Skokami. Po co emitowali obligi na 6% i w euro? jak w pkobp kasa darmo od emerytów? A może był plan położenia bosia przez PO i oskarżenia o to PIS bo upadłość miałaby miejsce za ich kadencji? No inne tłumaczenie jest irracjonalne i to dowód na skrajnie złe zarządzanie spółkami SP
zobacz kolezko jak min energii otwartym tesktem mowi ze swiadomo blokowali rozowj oze co bylo duzym problemem dla Bos a te rezerwy sa nadal nie rozwiazane!!! kurs i wycena tez jest swiadomo blokowane, ale kiedys popuszcza lejca i bedzie bankowej jsw jak pisze A. Rokicki moge sie o to zalozyc, poki co dokupuje perly bo wiem ze tu wszysko jest ukartowane, pytanie czy nam determinacji wystarczy zanim to zacznie porzednie rosanc bez tych glupich cofek zapamietaj ten teskt bo do niego wroce!