Aviva moze ma ze 100 tys akcji jeszcze ..takze do piatku powinni sie wysypac..wszystko przy zlotowce ktos wygarnal..trzeba czekac..spokojnie i nie panikowac..wysypia sie do konca i tyle..nikt juz nie bedzie sypal..kwestia paru sesji..dzisiaj pokupowali..pozniej sypneli i tak w kolko..przewazyla podaz nad popytem...
mali też mają troche tych akcji, tu jest taki obrót że 2-3 osoby z 20k akcji(a aktualnie nie jest to nawet 20k zł) się poirytują i nie wytrzymają i mamy kolejne spadki. Problemem nie jest tu podaż - akcje zawsze ktoś ma nieważne mali czy AVIVA Problemem jest popyt - który niezależnie od kursu niespecjalnie się pojawia
Zgadza sie..popytu brak..i brak bylo go kolo zlotowki, wiec 30 tys akcji wrzucone w ulice powodowalo by zjazd kursu do 0.20 albo nizej..wszystko bylo wylapaywane, mam nadzieje ze aviva nam sie wysypie do piatku calkowicie z akcji, pytanie kto odbieral i skolekcjonowal przy zlotowce 500 tys akcji, mysle ze w poniedzialek max we wtorek powiadomienie od avivy o calkowitym zejsciu, wtedy czas pokaze co autor mial na myśli, ...
trąbię wam juz od czasu kiedy Pani prezes opuściła pokład bo szykuje się upadłosć być może a wy dalej kupujecie to badziewie TW on tego nie będzie ratował bo i po co jak to jest wyceniane na kilka mln on modli sie teraz by wyrok TSUE nie spowodował upadku jego banków tu niedługo znów bedzie trzeba robic resplit akcji
Kolego a co ma Tomicka do wyceny akcji opena..??myslisz ze od niej zalezy dzisiejszy kurs akcji? Tu Lechu decyduje o wszystkim ...i nikt nie ma nic do gadania..ani Tomicka ani ja ani Ty ani holus
DLACZEGO TWIERDZISZ ŻE SPADNIE NA 50 GR, JESLI SPADŁO BY NA TYLE TO BYŁ BY KONIEC OF, BO BEZ POWODU BY TO SIĘ NIE STAŁO - JA SADZE ŻE BEDZIE KONSOLIDACJA POWYŻEJ 1 ZŁ DO KOLEJNYCH WYNIKÓW I DOPIERO ONE POKAŻĄ CO DALEJ Z KURSEM...
A mnie najbardziej ciekawi to rozejście z Getinami, bo inaczej nie można tego nazwać. Getiny raz góra raz dół, jakieś rajdy - a u nas trwa ubijanie dna. Tutaj od górki tj. 4,32 mamy spadek na 0,90. Na Holdingu mamy spadek z 2,73 na 0,86 - ale już chodzi po 1,30+.
Tutaj reakcji żadnej - więc zobaczymy jak ruszymy ;)
ale los chciałem złożyć zlecenie sprzedaży 1230 szt open po 0,90 i zamiast sprzedaży kupiłem po tyle, nie spojrzałem że mam na kupnie - podbijając kurs o 3 gr znowu strata by to scierwo sprzedać trzeba znowu zrobić to niżej, mam już słabą spostrzegawczość, ciekawe czy komus udała się taka sztuka