ci co sprzedawać mieli i przesiadać na getiny to myślę , że robili to wczoraj. Jak dla mnie cały scenariusz jest ułożony i trzeba się wygodnie rozsiąść w fotelu i analizować, popatrzeć co sie będzie działo w te 7-10 dni co są przed nami. Idea podała wyniki GNB jutro poda , zepewne lepsze niż poprzednie Getin domknie to jeszcze lepszymi danymi w przyszłym tygodniu. Potem zapewne będzie info do DD na Idei i może info z GNB ciekawie się zapowiada
To nie oni..grubszy ktos tu gra..jeden podmiot dla drugiego przezuca kolo zlotowki..4 sesje i ma 500 tys minimum..razy 4 zlote ma 2 banki..tak zwyczajnie
blow możesz mieć racje ale nie tylko przerzucają ale również wywalają drobnicy i to jest niepokojące, jesli chce sie kupic niżej /jesli jest sens/ warto poczekać bo bedzie niżej, a od dziś już groszaki..
Wedlug mnie holus wszystko jest tu pod kontrolą..nawet zakonczenie i te batoniki zwlaszcza na 1.07..ustawili sie z popytem nizej ...tam beda zbierali..zobaczymy jak sie sesja ulozy..mowie ci ze przezucaja jeden podmiot dla drugiego..lub ze slupa w inne rece.
Zobaczymy ale cos sie kroi..ja to tak widze..
Nie kolego..transakcje ustawione..w jednym zleceniu jak poszlo 30 tus akcji..ktos szybko koszyk podstawil..a 30 tys w ulice kurs by znioslo tu na mielizne..ale tu trzeba obserwowac sesje a nie bajki pisac, troche trudu trzeba sobie zadac..jiz jest po 0.16 to jakiego grosika szukasz? :)
Nie szacuje..dalem przyklad ..to by bylo stare 0.66 czy 0.67 groszy za akcje..takze i tak szalu nie bedzie..czekam az openpartners przedstawi w wrzesniu nowe warunki zgodnie z zapowiedziami.Tu szacowac nie ma co...ccc mialo strate 150 baniek w kwartale i kula sie po 130 zl..takze niech inni szacują, mysle ze wyjda na prosta na poczatku 2020 roku..