Ano właśnie :) Niestety, cały ten szwindel jest biznesem chronionym, na straży którego stoi KNF, która z kolei finansowana jest z podmiotów nadzorowanych, a która podlega Prezesowi Rady Ministrów. O zgrozo! właśnie wchodzą w życie Pracownicze Plany Kapitałowe :):) ...a w necie coraz więcej informacji na temat ogromnych fortun prominentów z KNF (?)! Także Moi Drodzy! - nie ma próżni :):):) także na pewno będzie ciąg dalszy rewelacji z T-BULL'a i innych klasyków GPW.
No przecież T-BULL i inne klasyki GPW niczym nie różnią się od Amber Gold. Jeżeli powszechnie dawane świadectwa okazują się być fałszywe, najlepiej definiuje je kłamstwo, a jeśli w grę wchodzą pieniądze (a przecież komunikaty Zwolińskiego i Fijałkowskiego były i są cenotwórcze - efekt :manipulacja i kurs na 215zł i spadek na 20) to mamy tu przyzwolenie na zwykłe i pospolite oszustwo.
Przecież na GPW takie myki są dozwolone :) i zanim się to nie zmieni tacy cwaniacy będą obierać Polaków z kapitału. Rozumiem, że można się czasem pomylić w szacunkach, ale jeżeli z prognozy 20.000.000 PLN ostatecznie wychodzi strata, to chyba wszem i wobec sprawa jest oczywista :):) Tymczasem ci dwaj panowie zamiast zabrać się za robotę, to znowu "szacują" :):):)
Witam Akcjonariuszy, Niestety nasz diamęcik w głębokim mule, a wg zarządu to miał być rok pod znakiem TS2 i spore zyski. Tymczasem z tego roku niewiele już pozostaje i nie ma żadnych przesłanek o multiplay'erowym super hicie T-BULL'a. Po dwakroć niestety, żadne dobre intencje i zapowiedzi o superprodukcjach rynku już nie ruszają. Przed nami wyniki półroczne i oby znowu straty nie było.
Zwróćcie uwagę na język krętaczy: " Pierwsza gra Spółki dedykowana urządzeniom PC w modelu 'premium' " " Planuję się " - ci 2-j pewnie są szanowani we Wrocławiu :):):)
Dnia 2019-10-02 o godz. 20:20 ~tłumik napisał(a): > Tak się robi w wuja akcjonariuszy.
Kolejny występ prezesa :):):) - reasumując: Uczciwy nieudacznik przeprosiłby wszystkich akcjonariuszy za te wszystkie jakże chybione prognozy kilkudziesięciomilionowych zysków przyznając, że się fatalnie pomylił, co z kolei stanowi związek przyczynowo skutkowy utraty kapitału akcjonariuszy! - Ale nie! Jak na wyrafinowanego hochsztaplera dalej brnie w "bajki robotów" przyrzekając kolejne rewelacje!!
Drażnisz mnie już frustracie. Ty i ten twój kolega Dandi z Markpolu. Do kogo masz pretensje że zainwestowales w spółkę wyceniana na 200 milionów? Przy takiej kapitalizacji to już trzeba być bardzo ostrożnym i nie wierzyć na słowo. Która spółka gamingowa oprócz tych największych miała taką wycenę? Żadna. A myślałeś ze prezio ci coś powie o 20 milionach zysku i zaraz będzie 500 milionów kapitalizacji? Naiwne myślenie. Mniej pretensje do siebie o brak ostrożności i chciwość a nie truj tu ludziom du...y. Teraz natomiast przy tej wycenie jest czas na wejście, teraz kapitalizacja to jest śmiech na sali. Tak więc albo wchodź albo bujaj wrotki.
Dnia 2019-10-03 o godz. 18:39 ~Mojżesz napisał(a): > Drażnisz mnie już frustracie. Ty i ten twój kolega Dandi z Markpolu. Do kogo masz pretensje że zainwestowales w spółkę wyceniana na 200 milionów? Przy takiej kapitalizacji to już trzeba być bardzo ostrożnym i nie wierzyć na słowo. Która spółka gamingowa oprócz tych największych miała taką wycenę? Żadna. A myślałeś ze prezio ci coś powie o 20 milionach zysku i zaraz będzie 500 milionów kapitalizacji? Naiwne myślenie. Mniej pretensje do siebie o brak ostrożności i chciwość a nie truj tu ludziom du...y. Teraz natomiast przy tej wycenie jest czas na wejście, teraz kapitalizacja to jest śmiech na sali. Tak więc albo wchodź albo bujaj wrotki.
Nie frustracje, a fakty cię drażnią, przy czym próbujesz wciągną w to bagno następnych, byle tylko ktoś ściągnął cię z haka. Poza tym brak ci kultury i nikt cię tu nie zapraszał :):):) Pozdrawiam cię bardzo serdecznie.
Mnie nic nie drażni gamoniu. Ja mam srednia 18.80 i jeszcze dużo kasy. Zdraznilbym się jakby spadło do 10. Ty mnie wkurzasz tym swoim nieudacznictwem. Wchodź teraz gdy kapitalizacja jest absurdem a nie jak jest napompowana do granic. Przestań płakać ryczku.
Dnia 2019-10-03 o godz. 22:32 ~Mojżesz napisał(a): > Mnie nic nie drażni gamoniu. Ja mam srednia 18.80 i jeszcze dużo kasy. Zdraznilbym się jakby spadło do 10. Ty mnie wkurzasz tym swoim nieudacznictwem. Wchodź teraz gdy kapitalizacja jest absurdem a nie jak jest napompowana do granic. Przestań płakać ryczku.
Obrażasz ludzi, obrażasz przede wszystkim siebie ;) Pozdrawiam cię bardzo serdecznie.