Ale powiedzcie kwiecie inwestorow...macie tyle sukcesow..ja bidulek z pomorza..(podle miejsce bo wieje) dlaczego nie udu....cie mnie tak na amen...bardzo latwo .Pokazcie czego dokonaliscie..z pincet razy proponowalem porownanie siup.i jestescie wielcy...nie walkowac do znudzenia infantylizmow...Odpowiedz? Pusto w portfelikach albo obciachowe minusiki ? a moze chcecie jakies zdjecie..szybko polece do CH ,zeby wyszlo na moje.. Czy wy macie jakas prace? Na etaciku czy jak to sie odbywa na rubiezach? Mozna wyzyc z handlu 20 papierami? Ciekawiloby to sluchaczy.
No widzisz jestes nieuwazny.juz ci pisalem .notowania bankiera to ogladaja ciecie bez pieniedzy... Ja mam notowania z banku.w czasie rzeczywistym..wszyskie arkusze to sie nazywa investor plus...kosztuje troche wiecej niz twoje obroty pewnie.. no i nie w fartuchu..w fartuchu to sie ryby sprzedaje..ale rozumiem ,ze prawdziwego dohtora to ty w krawaciku znasz (policjanta i proboszcza przy okazji tez bo to taka elita w powiecie) Moge ci wyslac zdjatko pana ktoremu przed 2 tyg.pozszywalem buzke (bo gadal glupoty jak wy!!) i jechal na rowerze do czasu az musial zachamowac..hehe A ten numer pandory z zalogowanym watkiem wyciagasz koles zawsze gdy juz jestes zrospaczony...chcesz pokazac moderowi jaki jestes wazny i zalogowany? hihihi
nie, po prostu jesteś strasznie pocieszny gdy nie potrafisz odpisać, a tak się dzieje gdy robię wątek tylko dla zarejestrowanych. Po prostu drę sobie z ciebie łacha już na całego :D
I z tym zdjęciem w fartuchu to bym uważał, bo jeszcze wrzuci. Jako mieszkaniec wsi pewnie nie raz robił kiełbasę ze świni. To i pewnie w fartuchu lata. :)
Nie kradnij ideii panda...fartuch ten tego...i juz niby twoj pomysl... a facet ,ktory sie upiera ,ze w pokojach lekarskich nie ma compow serio chyba dohtora w BIALYM fartuchu zna..buhaaa sluchach erudyto:RX na kliszach do ogladania to moze u was normalka...my robimy dygitalne (DVT) no trudno wziac Digitale do reki Czy moze myslales ,ze takie digi tale to jak neandertale dadza sie zlapac i spalowac..bhuuuu
Ty od niego fotki chcesz, jak on nawet nie ogarnia słowa pisanego i w jednym zdaniu pełno błędów. Gdzie on ogarnie coś tak zaawansowanego jak aparat fotograficzny :D
Pokazcie wyniki ,zarobki beda fotki.Nie paplac w ropaczliwie zmieniajac temat...bledy ortograficzne itp.stare kotlety.Z jakiego powodu wy tu nadajecie? J.polski? Moze dla was rz cos znaczy,automat do zlecen nigdy mnie nie pytal o u kreskowane.wyobraz sobie,ze Szwajcarzy tez nie przywiazuja wagi do sz,rz,u .Dziwne ,prawda? Große Klappe? Dann beurteile Du Polyglott ,ob der Satz einen orthographischen Fehler enthält ?Taki oblatany jeden z drugim to moze ja was posprawdzam w ortografii w jezykow obcych?
Pojawia sie pytanie po co tu jestescie.? pokazac innym kolesiom,ze macie o temacie pojecie mniemam.A to pojecie potraficie przekuwac na szmal? Tak?Pokazcie,ze cokolwiek zarobiliscie i ile. Nie strzepic ozorow .Nie silic sie na dowcipy.Juz po raz enty proponuje .Jakos dziwnie usilnie unikacie tematu? Teoretycy sukcesu i czempiony ortografii.Wystarczy na pare sekund wystawic posiadany pakiecik na S.A wiec jak? Czy pozostajecie przy dziennikarstwie?z nickiem w tle
Złotko, nikt by nie zawracał sobie głowy kimś takim jak ty, gdyby nie twoje pyskowanie i chamówa jaką odwalasz na tym forum od dawna. A że przy okazji wyszło na jaw, że jesteś patologicznym kłamcą (wciąż czekam na foty!), po prostu pozwala sobie z ciebie troszkę podrwić - co też robimy, muszę przyznać, że z nie małą przyjemnością z mojej strony :-)
Nie będę ci się zwierzał z mojego stanu posiadania, bo z domu wyniosłem to, że przechwałki tego typu to objaw buractwa i złego stylu - rozumiesz? Wątpię, bo widać, że nie obracasz się w kręgach ludzi na pewnym poziomie. Żyję mi się bardzo dobrze i to ci powinno wystarczyć, mam nawet czas na to by popisać sobie z pewnym zakompleksionym do granic możliwości osobnikiem na forum bankiera (idę o zakład, że właśnie z prowincji).
Tyle ode mnie, idę nakramić świnie i spać - Z Bogiem!
No i mamy odpowiedz.Jak przyszlo co do czego okazuje sie ,ze koles jest z ministerstwa kultury.Na Bankiera wchodzi w celach charytatywnych.Ale wlasciwie juz sie niczemu nie dziwie.Niejaki pan Lon ( ladne nazwisko) z RPP jak by nie bylo jeden z gosci,ktorzy ksztaltuja polityke piemiezna 37 milionowego kraju, komunikuje sie przez radio maryja.Masaz przepony gwarantowany
A wiesz o tym, że nie trzeba być ministrem kultury, żeby potrafić zachowywać się na pewnym poziomie? Że powinno być ci to znane od małego?
Szokujące, zwlaszcza dla kogos takiego jak ty - wiem.
sa studia rachunkowosci??? uuu gdzie? no widze i czytam (was) jak ten kraj przepelniony jest kulura...nie tylko na czatach.. jeden nawet chcial rekulturowac europe czuc od was ten powiew savoir vivre. No dobra znowu produkujecie pogadanki spoleczno ogrodnicze. Co jest z inwestycjami.Pochwalic sie !! Ile? i na czym zarobieni? Krucjate kulturowa mozecie prowadzic w remizie
Ale moment, czego nie zrozumiałeś? Napisałem ci jak krowie na miedzy, co sądzę o przechwałkach tego typu. Trzeba użyć wulgaryzmów, żebyś to pojął?
Przypominam po raz kolejny, że czekamy na twoje zdjęcia ze szpitali z forum bankiera w tle.
A co do studiów z rachunkowości - owszem istnieją, na każdym liczącym sie uniwersytecie ekonomicznym - nawet na marnym katolsko-wiejsko-pisowskim SGH.
http://oferta.sgh.waw.pl/pl/studialicencjackie/kierunki-pl/fira/Strony/default.aspx
Ale analfabetów funkcjonalnych niepotrafiących czytać ze zrozumieniem nie przyjmują. Radzę poszukać jakiejś porządnej zawodówki.
Podobno lubisz sie tak posmiac.Milosnik krotochwili.Hehe.Jakos ten twoj humor deczko ciezkawy. Taki partyjny jakby.Bedziesz produkowal teraz wyklady z adresikiem www na temat
szkoly rolnicze w pl, jak zostac lesniczym www. studia licencjackie .Ty ...mam wrazenie,ze jestes przedumny,ze w ogole istnieja murowane szkoly.Kazio Wielki? Cosik mi sie wydaje,ze zapychasz do ktorejs z nich. Spodenki w kancik? Dobre wychowanie wyniesone ze slusznego otoczenia.Huhu! Wiesz co to funkcjonalny analfabeta nawet.Wow!Dobrze by bylo jednak tabele kursow w czasie rzeczywistym nie mylic z forum bankiera.Juz ci mowilem ja zdjecia (,dorzuce nawet dyplomy ) ty papiery i sukcesy ( no rozumiem ze sa) na gpw.Mozesz dozucic jakis dyplomik.Fizjonomii nie wymagam.Wiemy,ze lubisz slodycze.Nie Ma nic za friko.To portal biznesowy.
Tak, tak - humor partyjny, pisowski, katolski xD
Chrystusie Jezusie, to się chyba nigdy nie skończy - pierwszy raz, słowo daję!!!, widzę kogoś aż tak ograniczonego. Prawdę mówiąc nie zdziwiłbym się zupełnie, gdybyś nawet nie miał matury. Wyjazd do Szwajcarii nabiera coraz większego sensu - z takim intelektem mógłbyś robić tu za stróża/kasjera i żyć jak parias. Tam robiąc to samo masz pewnie nie najgorzej.
Na foty wciąż czekam, choć z coraz mniejsza nadzieja - co do stanu majątkowego nie będę się powtarzał po raz trzeci. Wszystko i tak jak grochem o ścianę.
Facet idz na spacer i nie nudz..Ja tu zarabiam i wisi mi problem jakiegos neurotyka z zadeciem .Przykleiles sie do tej str. jak rzep i przynudzasz..Nie chwytasz podstawowych rzeczy i zachowujesz sie jak pinczer.Wgryz sie w kogos przed furtka moze ci rzuca kawalek serdelka. Produkuj te bryndze na uzytek jakichs emerytow albo co. Kup menelowi w parku piwo i bedziesz mogl gledzic godzinami..jestes przecukszony..przeciez pies z kulawa noga oprocz pandy nie chce z taba zamienic slowa.