• Bankrut Autor: ~Ttt [46.134.100.*]
    Do potęgi entej
  • Re: Bankrut Autor: ~Rosomak [188.146.66.*]
    Złota myśl,dzięki za info synek,kup sobie warcaby i je najpierw opanuj
  • Re: Bankrut Autor: ~Holus [89.229.210.*]
    smrodek i już, ktoś modrze podbija kurs i wychodzi z dziadostwa - tak jak pisałem tu bedą groszaki niestety..
  • Re: Bankrut Autor: ~Ziom [83.26.235.*]
    Dzięki holuś że nas bezinteresownie uświadamiasz,ja i tak nakarmię akcjami leszczy powyżej 7zł.pozdr.
  • Re: Bankrut Autor: ~Bach [83.26.180.*]
    Holus chyba zmienisz zdanie o wycenie koło 7zl za akcję.Sam osobiście czekam z zakupem akcji na jutrzejszy raport.Mam swoje przewidywania co do następnych zdarzeń z OPF.ale zobaczymy 2dni i część sytuacji będzie znana i wyjaśniona
    no cóż Bach od dawna się udzielasz na tym forum to pewnie Twoja średnia nie jest niska ale powiem ci jedno tu kiedyś może tyc 7 zł ale może być też 70 gr a nawet i 7 gr pożyjemy zobaczymy !!!
    nie jest ważna moja średnia a raczej cena wezwania zaproponowana w 1wszym terminie przez spółką LC. Taki scenariusz obstawiam ,nie tylko dla OPF
  • Re: Bankrut Autor: ~Lybex [91.197.227.*]
    Qrnia 7 zyla to dla mnie mało, nie mam ciśnienia - mogę trzymać i 5 lat... za 10 mogę się zastanowić, za 15 oddam z uśmiechem... Marzeniem mym trafić 1300% :)
    może recesja która nie bawem nas dotknie pozwoli choć cześciowo przetrwać spółkom LC ale nie był bym tutaj wielkim optymistą a co do wezwania na open wszystko możliwe ale jak w wezwaniu była by cena 1,50 zł to by było wszystko.. wiecej nie dadzą,,
    co innego chciec a co innego zrobić wezwanie skutecznie. Chyba się już przymierzasz do 1,50 zł
  • Re: Bankrut Autor: ~bolek [94.254.211.*]
    A ja już podkupuje w promocyjnej cenie
    No ale zobaczymy
[x]
OPENFIN 0,00% 0,05 2023-02-02 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.