od kilku lat drukuje i wali w rynek, a oprócz akcji drukuje fałszywe listy intencyjne, a ulica kupuje wietrząc oskazje. Ja na tym smieciu też myslałem iż taka cudowna technologia czytając te bajki, i kosztowało mnie to strate kasy.
UWAŻAJCIE, tu już był licencję kupione prze Indonezję, a okazało się oszustwem.
Jesli to prawda, ze ktoś w końcu złożył doniesienie do Knf i prokuratury to dobrze. Ile lat można być bezkarnym i oszukiwac akcjonariuszy w celu wlasnej korzysci! Że ten czlowiek śmie spojrzec w oczy na Walnym oszukanym inwestorom dziwi bardzo. A i tak ma dużo szczęścia, że.... tu nie dokończę zdania.
Ja już nas potopili w tej labrydze, postarajmy się zdrapać to, co do nas przylgnęło. Janka trzeba rozliczyć a dla nas widzę jeden srodek. WC Picker. Dodatkowo coś do drachy na majtach.
Dnia 2019-09-05 o godz. 06:28 ~westors napisał(a): > Ja już nas potopili w tej labrydze, postarajmy się zdrapać to, co do nas przylgnęło. > Janka trzeba rozliczyć a dla nas widzę jeden srodek. > WC Picker. > Dodatkowo coś do drachy na majtach.
Laxigenn polecam, akcjonariusze Fluida, używaja go od 4 lat.
Uuuu Tygrys myszowaty pełen nienawiści i zawiści ,autorytet latryniarzy ''wam powie'' To dobre Listy intencyjne albo są albo ich nie ma.Nie ma ''fałszywych listów'' lemingu latryniarzu
Dnia 2019-09-05 o godz. 10:15 ~westors napisał(a): > Uuuu Tygrys myszowaty pełen nienawiści i zawiści ,autorytet latryniarzy ''wam powie'' > To dobre > Listy intencyjne albo są albo ich nie ma.Nie ma ''fałszywych listów'' lemingu latryniarzu
Tylko jak się sprawdza w gogle siedziby tych wielkich korporacji z którymi je podpisano to pojawiają się jakieś blaszaki. A taka EKO-EMA nie ma nawet strony w necie.